maxresdefault
V zraku · odnosi

Da bi se izognili prepiru, smo za vas pripravili 5 vprašanj, ki se jim izogibajte!

Ženske imajo svoj jezik in bodo stvari vedno razumele po svoje. Zato se tem 5 vprašanjem izogibajte kolikor se le da!

Boš še dolgo?

Ženska morda sliši: “Medtem, ko jaz lepo sedim v avtu in čakam, da spakiraš otroke, nahraniš psa, zaviješ darilo za rojstni dan in zakleneš hišo, se sprašujem, zakaj rabiš tako dolgo?!”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? Ker s tem pokažete, da pravzaprav ne razumete, kaj vse je treba storiti pred odhodom. Če bi to ženska prepustila moškemu, bi na rojstni dan prišli brez darila, plenic in steklenič za otroka. Hišo bi najverjetne pozabili zakleniti, kuža pa bi stradal.

Se ti ne zdi, da bi morala na telovadbo?

Ženska morda sliši: “Debela si, ker ne telovadiš. Če se boš še dodatno zredila, te zapustim.”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? Ker se potem počutijo, da bi morale biti drugačne, da bi jih sprejeli. Moški se ne zavedajo, da je dodatna tablica čokolade za ženske način boja s prezahtevnim šefom ali pa neutrudnim otrokom.

Kaj bo za večerjo?

Ženska morda sliši: “Tvoje mesto je v kuhinji. Ne zanima me, kaj si počela ves dan. Večerja je tvoja zadolžitev, jaz pa sem lačen.”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? V tem trenutku se ženska čuti, da je še vedno večina gospodinjskih opravil na njenih plečih. Čeprav dela cel dan in morda zasluži več kot njen partner.

Kakšen je bil tvoj bivši?

Ženska morda sliši: “Ne maram misli na to, da bi bila z drugim. Pravzaprav želim slišati, da je bil popoln idiot in da si komaj čakala, da se razideta.”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? Bivši partnerji so zasebna stvar, ki nima veze s trenutno vezo. Če ženska ne želi govoriti o preteklih odnosih, moški takoj pomislijo, da ženska nekaj skriva. Vsi imamo skrivnosti, o katerih ne želimo govoriti. To je treba sprejeti.

S kom si se pogovarjala?

Ženska morda sliši: “Ne zaupam ti. Ni mi všeč, da se pogovarjaš z drugimi moškimi. Ti si samo moja. Tega nikar ne pozabi.”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? Zato, ker se v tem trenutku počutijo kot objekt in ne kot človek. Vsi potrebujemo prijatelj. To, da se je nekomu nasmejala, da pomeni, da želi z njim tudi v posteljo.

Ni za vsakogar: zaradi tega se moški težko uprejo kompliciranim ženskam So kot kvantna fizika: zaradi tega se moški težko uprejo zapletenim ženskam Ali bo trajala vajina ljubezen? Teh 15 vprašanj vama bo odkrilo, ali bo vajina veza trajala … Ne naredita napake:  to oviro morata premagati, preden se poročita Ne naredita napake: to oviro morata premagati, preden se poročita kevin-laminto-gqXxOWII1N8-unsplash Tako umre ljubezen: 5 dejanj, s katerimi vajino razmerje počasi propada ·