Le malokateri moški razume ženske: naučite se simbolov in žensk tega nikar ne sprašujte

Da bi se izognili prepiru, smo za vas pripravili 5 vprašanj, ki se jim izogibajte!

Ženske imajo svoj jezik in bodo stvari vedno razumele po svoje. Zato se tem 5 vprašanjem izogibajte kolikor se le da!

Boš še dolgo?

Ženska morda sliši: “Medtem, ko jaz lepo sedim v avtu in čakam, da spakiraš otroke, nahraniš psa, zaviješ darilo za rojstni dan in zakleneš hišo, se sprašujem, zakaj rabiš tako dolgo?!”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? Ker s tem pokažete, da pravzaprav ne razumete, kaj vse je treba storiti pred odhodom. Če bi to ženska prepustila moškemu, bi na rojstni dan prišli brez darila, plenic in steklenič za otroka. Hišo bi najverjetne pozabili zakleniti, kuža pa bi stradal.

"Boš še dolgo?"
“Boš še dolgo?”

Se ti ne zdi, da bi morala na telovadbo?

Ženska morda sliši: “Debela si, ker ne telovadiš. Če se boš še dodatno zredila, te zapustim.”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? Ker se potem počutijo, da bi morale biti drugačne, da bi jih sprejeli. Moški se ne zavedajo, da je dodatna tablica čokolade za ženske način boja s prezahtevnim šefom ali pa neutrudnim otrokom.

Kaj bo za večerjo?

Ženska morda sliši: “Tvoje mesto je v kuhinji. Ne zanima me, kaj si počela ves dan. Večerja je tvoja zadolžitev, jaz pa sem lačen.”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? V tem trenutku se ženska čuti, da je še vedno večina gospodinjskih opravil na njenih plečih. Čeprav dela cel dan in morda zasluži več kot njen partner.

"Kaj bo za večerjo?"
“Kaj bo za večerjo?”

Kakšen je bil tvoj bivši?

Ženska morda sliši: “Ne maram misli na to, da bi bila z drugim. Pravzaprav želim slišati, da je bil popoln idiot in da si komaj čakala, da se razideta.”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? Bivši partnerji so zasebna stvar, ki nima veze s trenutno vezo. Če ženska ne želi govoriti o preteklih odnosih, moški takoj pomislijo, da ženska nekaj skriva. Vsi imamo skrivnosti, o katerih ne želimo govoriti. To je treba sprejeti.

S kom si se pogovarjala?

Ženska morda sliši: “Ne zaupam ti. Ni mi všeč, da se pogovarjaš z drugimi moškimi. Ti si samo moja. Tega nikar ne pozabi.”

Zakaj to vprašanje živcira ženske? Zato, ker se v tem trenutku počutijo kot objekt in ne kot človek. Vsi potrebujemo prijatelj. To, da se je nekomu nasmejala, da pomeni, da želi z njim tudi v posteljo.

"S kom si se pogovarjala?"
“S kom si se pogovarjala?”

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zato je njihovo razmerje uspešno: 4 stvari, ki jih čustveno stabilne osebe nikoli ne počnejo v razmerju!