lightphone2
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Light Phone je bil prvič izdan lani. Model je bil namenjen izključno opravljanju klicev. Vanj je mogoče shraniti le 9 telefonskih številk. To je povsem v nasprotju s pametnimi telefoni s široko paleto različnih funkcij. Zdaj so se odločili, da izdajo Light Phone 2, ki pa ima občutno več funkcij in večjo uporabno vrednost.

Zato ker je bil prvi model nekoliko preveč omejen, so se ustvarjalci odločili, da svojo srečo poskusijo še z drugim. Telefonu Light Phone 2 so tako dodali več funkcij. Čeprav še vedno upošteva minimalistična načela, je bistveno bolj uporaben kot njegov predhodnik.

Light Phone 2 ima v nasprotju z Light Phonom, ki je ponujal 10-številčno tipkovnica, zaslon na dotik E-Ink. Omogoča uporabo omrežja 4G in pisanje sporočil. Ustvarjalci načrtujejo, da bi mu v prihodnosti dodali še funkcije, kot so denimo zemljevidi in predvajalnik glasbe.

Tistim, ki so preveč navezani na svoj pametni telefon, da bi ga povsem zamenjali, priporočamo, da Light Phone 2 uporabite takrat, ko želite pobegniti vsakdanjim obveznostim. Tako ga lahko s seboj vzamete na počitnice.

Light Phone 2 še nekaj časa ne bo na voljo kupcem. Pričakuje se, da ga bodo pri uporabniki preizkusili šele aprila 2019. Projekt je mogoče finančno podpreti na strani Indiegogo za 183 evrov, kar je ekskluzivna predprodajna cena. Pričakuje se, da bo v redni prodaji za Light Phone 2 treba odšteti 325 evrov.

land rover Land Rover Explore Outdoor Phone je močnejši od narave 1000-500-citymagazine-cover Nokia 8110 4G: vrnitev “banana” telefona nokia Nova Nokia 6, Nokia 7 Plus in Nokia 1: cenovno ugodne in poenostavljene sony-xperia-xz2-header-1 MWC 2018: Sony Xperia XZ2 in XZ2 Compact prinašata zabavo do skrajnosti · ·