Light Phone 2: minimalistični telefon dobil več funkcij

Light Phone je bil prvič izdan lani. Model je bil namenjen izključno opravljanju klicev. Vanj je mogoče shraniti le 9 telefonskih številk. To je povsem v nasprotju s pametnimi telefoni s široko paleto različnih funkcij. Zdaj so se odločili, da izdajo Light Phone 2, ki pa ima občutno več funkcij in večjo uporabno vrednost.

Zato ker je bil prvi model nekoliko preveč omejen, so se ustvarjalci odločili, da svojo srečo poskusijo še z drugim. Telefonu Light Phone 2 so tako dodali več funkcij. Čeprav še vedno upošteva minimalistična načela, je bistveno bolj uporaben kot njegov predhodnik.

Razlika med različnimi telefoni.
Razlika med različnimi telefoni.

Light Phone 2 ima v nasprotju z Light Phonom, ki je ponujal 10-številčno tipkovnica, zaslon na dotik E-Ink. Omogoča uporabo omrežja 4G in pisanje sporočil. Ustvarjalci načrtujejo, da bi mu v prihodnosti dodali še funkcije, kot so denimo zemljevidi in predvajalnik glasbe.

Tistim, ki so preveč navezani na svoj pametni telefon, da bi ga povsem zamenjali, priporočamo, da Light Phone 2 uporabite takrat, ko želite pobegniti vsakdanjim obveznostim. Tako ga lahko s seboj vzamete na počitnice.

Koliko je ura?
Koliko je ura?

Light Phone 2 še nekaj časa ne bo na voljo kupcem. Pričakuje se, da ga bodo pri uporabniki preizkusili šele aprila 2019. Projekt je mogoče finančno podpreti na strani Indiegogo za 183 evrov, kar je ekskluzivna predprodajna cena. Pričakuje se, da bo v redni prodaji za Light Phone 2 treba odšteti 325 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thelightphone.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
OnePlus Nord: pametni telefon z dvojno selfie kamero