Jet Capsule: luksuzen mehurček na vodi

Jet Capsule

Jet Capsule v sebi združuje luksuzno jahto z okretnostjo malega, nekaj metrov dolgega čolna in je tako idealno plovilo za kratke prevoze sem in tja.

70 % Jet Capsule predstavljajo ogljikova vlakna. To znatno pripomore k zmanjšanju teže. Ker je ta zelo majhna, lahko motor Hamilton Jet požene kapsulo do 35 vozlov oziroma do 64 km/h. Motor ima 370 konjskih moči in rezervoar s 330 litri goriva. To zadostuje za 130 navtičnih milj vožnje.

Notranjost je popolnoma prilagodljiva. Tako si lahko izberemo sedišča za do 12 ljudi ali katere druge elemente, kot je recimo kuhinja ali kopalnica. Lahko si celo omislimo povsem opremljeno jedilnico in uživamo ob romantičnih večerjah na valovih. Okna so prevlečena s posebno zaščitno snovjo, ki preprečuje sončnim žarkom, da bi prodrli v notranjost in slepili potnike. Jet Capsule ima zagotovo tudi romantičen potencial, a smo kljub temu povsem prepričani, da mu beneških gondol nikdar ne bo uspelo nadomestiti.

Galerija – Jet Capsule

Dodatne Informacije

Več informacij:
jetcapsule.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Električni trike AKO: za vsakodnevno mestno vožnjo