Link: superge/natikači, kot jih svet še ni videl
V zraku · dizajn

Se odločate za nakup natikačev in superg? Link vam ponuja priložnost, da prihranite nekaj denarja in prostora v garderobi ter izberete obutev, ki zdržuje tako prve kot druge.

Link je edinstvena obutev, katere zgornji del je oblikovan po vzoru natikačev, spodnji pa po vzoru superg. Zahvaljujoč funkcionalnemu dizajnu združuje udobje, ki ga sicer nudijo prvi, in trpežnost ter podporo, ki sta značilni za druge.

Copati Link se predstavljajo kot neprecenljiv kos obutve, ki je primeren za vsakodnevno uporabo. Uporabljate jih lahko za celo vrsto različnih priložnosti, saj niti po več urah nošenja domnevno ne bi smeli občutiti bolečine, ki jo povzročajo natikači.

Revolucionarna obutev Link denarno podporo zbira na platformi Indiegogo, kjer si lahko tudi zagotovite svoj par. Cena v predprodaji znaša 61 evrov, prvi kupci pa bodo na svoj račun prišli novembra letos.

Galerija: Link

LinkOdpri galerijo
Untitled M5 NASA Edition: s to ultrašik potovalko bomo potovali v vesolje carousel-jaime-hayon-swarovski-designboom-FB Swarovski Carousel: sanjski vrtiljak iz kristalčkov, ki je postal resničnost BeFunky-collage (36) Floating Wine Glass: ta kozarec za pijačo je VSE, kar letos rabiš na dopustu shutterstock_145257634 Wavigator: električna deska za surfanje, ki te “pelje” 30 km/h ·