LJFW Ljubljana Fashion Week
Utrip mesta · moda

Tretji dan Ljubljanskega tedna mode je otvorila kolekcija Things I Miss, zaključil pa se je s pompoznostjo revije Cha.Rak.Ter. Na Trgu republike se je tokrat odvilo 11 modnih revij.

Zadnji dan modnih revij na LJFW 2019 je minil v znamenju drznih kreacij, modnih presežkov, stoječih ovacij in prijetnega druženja. Šotor na Trgu republike je pokal po šivih in v zraku je bilo čutiti veselo razpoloženje obiskovalcev.

Veliko pozornosti je pritegnila revija blagovnih znamk s.Oliver in Comma v sodelovanju s trgovino Pentlja Concept Store, publiko pa je popolnoma navdušila modna revija Joseph Ribkoff, ki kot ena vodilnih znamk v svetu ponuja modna oblačila za široko paleto postav. Najnovejšo kolekcijo je predstavila ekipa raznolikih modelov, ki so jo sestavljale tekmovalke televizijske uspešnice The Biggest Loser in dekleta iz gibanja I Am All Women.

Ljubljanski teden mode se bo uradno zaključil z današnjim Showroomom, kjer si boste lahko pobližje ogledali in kupili predstavljene modne kreacije kar 29 oblikovalcev, sledila pa bo že tradicionalna podelitev modnih nagrad WOW. Vstop je prost.

Galerija – 3. dan LJFW 2019

3. dan LJFW: Things I MissOdpri galerijo
LJFW_apr19_Day2_photoJureMakovec_039 LJFW 2019: drznost, inovativnost in prodornost c61df037b349e3625828684443c32add Direktor Levisa več kot 10 let ni opral kavbojk. Kako jih torej pravilno oprati? pluta-cevlji Eco Chukka: To je okolju najprijaznejši čevelj LJFW_apr19_Day1_photoJureMakovec_173 LJFW 2019: za nami je prvi modni večer · · ·