fbpx

LJFW 2019: zadnji dan modnih revij v znamenju drznih kreacij

Tretji dan Ljubljanskega tedna mode je otvorila kolekcija Things I Miss, zaključil pa se je s pompoznostjo revije Cha.Rak.Ter. Na Trgu republike se je tokrat odvilo 11 modnih revij.

Zadnji dan modnih revij na LJFW 2019 je minil v znamenju drznih kreacij, modnih presežkov, stoječih ovacij in prijetnega druženja. Šotor na Trgu republike je pokal po šivih in v zraku je bilo čutiti veselo razpoloženje obiskovalcev.

Veliko pozornosti je pritegnila revija blagovnih znamk s.Oliver in Comma v sodelovanju s trgovino Pentlja Concept Store, publiko pa je popolnoma navdušila modna revija Joseph Ribkoff, ki kot ena vodilnih znamk v svetu ponuja modna oblačila za široko paleto postav. Najnovejšo kolekcijo je predstavila ekipa raznolikih modelov, ki so jo sestavljale tekmovalke televizijske uspešnice The Biggest Loser in dekleta iz gibanja I Am All Women.

Ljubljanski teden mode se bo uradno zaključil z današnjim Showroomom, kjer si boste lahko pobližje ogledali in kupili predstavljene modne kreacije kar 29 oblikovalcev, sledila pa bo že tradicionalna podelitev modnih nagrad WOW. Vstop je prost.

Galerija – 3. dan LJFW 2019

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljfw.org

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!