Na vodi lebdeče hotelske sobe.
Utrip mesta · destinacija

Huis Ten Bosch, japonski tematski v kraju Sasebo, ki ga večinoma upravljajo roboti, bo kmalu bogatejši za novo atrakcijo. Lebdeče hotelske sobe, ki vas bodo čez noč odpelje na samotni otok. Hotel Mizukami bodo odprli do konca leta 2017.

Japonski Huis Ten Bosch je nizozemsko navdihnjen tematski park, ki bo gostom po novem ponujal tudi nočitev v hotelskih sobah, lebdečih na vodi.

V zgornjem nadstropju sferičnih kapsul s 38 kvadrati bo spalnica, v spodnjem pa kopalnica s tušem. Krasila jih bodo velika okna in panoramska steklena streha, zato je strah pred klavstrofobijo odveč.

PREBERITE ŠE: Butični hotel na 2200 metrih iz ladijskih kontejnerjev

Ko se bodo gostje vkrcali v eno od kapsul hotela Mizukami, jih bo soba odpeljala na 6,5-kilometrsko pot do 4 hektare velikega, za zdaj še nenaseljenega otoka, ki ga bo dosegla naslednje jutro. Na otoku (na njem bodo številne atrakcije) bodo gostje preživeli ves naslednji dan, preden se bodo zvečer začeli vračati nazaj na obalo.

Atrakcijo bodo odprli konec leta 2017, za nočitvi pa bo treba odšteti 295 evrov.

BeFunky Collage Zalipie: poljska vasica, ki je s cvetjem okrašena ‘od glave do pet’ Kolidž Berry, Georgia, ZDA Najlepše univerze in kolidži na svetu shutterstock_464646407 Kam za prvomajske počitnice? titanic_in_3d_movie_stillseafc5a8792edcacee643302360f4d0fc Potopite se do pravega Titanika in podoživite filmsko klasiko · · · · ·