fbpx

Mizukami: hotelske sobe, ki lebdijo na vodi in vas odpeljejo na samotni otok

Na vodi lebdeče hotelske sobe.

Huis Ten Bosch, japonski tematski v kraju Sasebo, ki ga večinoma upravljajo roboti, bo kmalu bogatejši za novo atrakcijo. Lebdeče hotelske sobe, ki vas bodo čez noč odpelje na samotni otok. Hotel Mizukami bodo odprli do konca leta 2017.

Japonski Huis Ten Bosch je nizozemsko navdihnjen tematski park, ki bo gostom po novem ponujal tudi nočitev v hotelskih sobah, lebdečih na vodi.

Tematski park Huis Ten Bosch.
Tematski park Huis Ten Bosch

V zgornjem nadstropju sferičnih kapsul s 38 kvadrati bo spalnica, v spodnjem pa kopalnica s tušem. Krasila jih bodo velika okna in panoramska steklena streha, zato je strah pred klavstrofobijo odveč.

PREBERITE ŠE: Butični hotel na 2200 metrih iz ladijskih kontejnerjev

Hotel Mizukami
Hotel Mizukami

Ko se bodo gostje vkrcali v eno od kapsul hotela Mizukami, jih bo soba odpeljala na 6,5-kilometrsko pot do 4 hektare velikega, za zdaj še nenaseljenega otoka, ki ga bo dosegla naslednje jutro. Na otoku (na njem bodo številne atrakcije) bodo gostje preživeli ves naslednji dan, preden se bodo zvečer začeli vračati nazaj na obalo.

Na vodi lebdeče hotelske sobe.
Na vodi lebdeče hotelske sobe

Atrakcijo bodo odprli konec leta 2017, za nočitvi pa bo treba odšteti 295 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
english.huistenbosch.co.jp

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!