Borut Pahor bo dobil svojega Kena

Borut Pahor bo dobil svojega Kena.

Potem ko je Borut Pahor s svojimi objavami na Instagramu postal prava spletna senzacija in so se o ''Barbie'' predsedniku razpisali tudi tuji mediji, je slovenski predsednik prišel tudi na radar največjega svetovnega proizvajalca igrač Mattel, ki se je odločil pograbiti priložnost in je napovedal posebno izdajo Kena, ki bo spominjal na našega predsednika.

Po tem, ko je Borut Pahor na Instagramu objavil fotografijo, na kateri se otožno naslanja na ograjo stopnišča in postal internetna senzacija ter so se o njem na dolgo in široko razpisali tudi številni tuji mediji, je Pahor ujel tudi pozornost znamke Mattel, ki jo najbolj poznamo po lutkah Barbike in Kena.

Svojo Barbiko je nedavno dobila tudi Gigi Hadid.
Svojo Barbiko je nedavno dobila tudi Gigi Hadid.

Za slovenskega predsednika je znano, da ima vzdevek Barbika, ki ga, kot sami pravi, ne moti, še celo všeč mu je. Ta sicer izvira še iz njegovih študentskih let, ko se je ukvarjal z manekenstvom. Ob fotografijo ličenja je celo tudi sam nedavno zapisal: “Barbika, toda ne baraba.”

PREBERITE ŠE: Sense of Guilt: erotične fotografije s plastičnimi lutkami

Borut Pahor bo dobil svojega Kena.
Borut Pahor bo dobil svojega Kena.

Pahorjevo prepoznavnost želi zdaj vnovčiti tudi Mattel, ki po Pahorju seveda ne bo izdelal Barbike, pač pa Kena. Kdaj bo slovenski predsednik dobil svojega Kena, še ni znano, Mattel pa obljublja, da bo to še pred koncem poletja.

Dodatne Informacije

Prvoaprilska šala.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 subtilnih stvari, ki dokazujejo, da si privlačnejša, kot meniš sama