Je novi Samsung S8 res najboljši telefon na svetu?

Samsung S8 je zvezda prejšnjega tedna, ki je dvignila veliko prahu in po prvih vtisih na prizorišče postavila pametni telefon, ki presega pričakovanja. Pregledali smo različne predstavitve telefona, ki so jih ustvarili nekateri najpomembnejši svetovni mediji, influencerji in strokovnjaki, ter si oblikovali svoje mnenje. Samsung S8 je ...

Samsung bo prihodnji teden v Sloveniji predstavil nova Samsung S8 in S8+. Model, ki smo ga nestrpno pričakovali, saj je Samsung nanju stavil pravzaprav vse karte. Po težavi z modelom Samsung Note 7 je namreč moral narediti najboljši telefon na svetu in tako preseči samega sebe. Samsung S8 ima tako izjemno pomembno vlogo, saj mora znamki vrniti izgubljeni ugled in močno navduševati množice. Mu bo uspelo?!

Pregledali smo nekatere videobloge in prispevke večjih medijskih hiš ter si o novi zvezdi med pametnimi telefoni izoblikovali mnenje:

Casy Neistat – vloger – test – novi Samsung S8

EverythingApplePro – vloger – Iphone 7 vs. Samsung S8

Dieter Bohn – novinar – The Verge – Test – prvi vtisi o Samsungu S8

Cnet – test – Samsung S8

Android Authority – Samsung S8 vs. iPhone 7

Samsung S8 je že na voljo po prednaročilu na tej povezavi: Prednaročila Samsung S8.

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!