fbpx

Kako do dobrega počutja? Bodi aktivna!

Zdaj je še pravi čas, da ujameš zadnji vlak in svoje telo prebudiš ter ga z vadbo pripraviš na poletje. Topli pomladni dnevi so prava spodbuda za rekreacijo na prostem, za redno razgibavanje pa lahko poskrbiš tudi v telovadnici. Da bodo športni začetki lažji, smo zate pripravili izbor najnovejše kolekcije, ki bo z živahnimi barvnimi odtenki skočila s tabo v poletje.

Zakaj moraš nujno imeti pravi športni modrček?
Nova  kolekcija športnih oblačil ASICS fuzeX vsebuje posebno tehnologijo Motion Cool, ki te bo med treningom hladila. Tkanina ima na notranji strani poseben potisk, ki lahko temperaturo telesa zmanjša tudi do 2 °C. Tako bodo treningi še lažji. Pisane športne pajkice in živahne barve športnih majic dopolnjuje tudi novi športni modrček. Si vedela, da je ta najpomembnejši kos športne opreme vsake ženske? Znana vlogerka in športna navdušenka AnjaSuska je v svojem vlogu pripravila nasvete, kako izbrati pravega.

Si prepričana, da imaš pravo športno obutev?
Pravijo, da ni pomembno, katero vadbo izbereš, pomembno je le, da si aktivna in da ne zanemariš svojega telesa. Še bolj pomembno pa je, da za izbrano športno aktivnost, pa naj bo to tek, aerobika, ”bootcamp” ali pa kaj čisto drugačnega, izbereš pravo športno obutev. Novi vsestranski copati ASICS fuzeX Rush so primerni za vse vrste rekreacije, saj material fuzeGEL v podplatu poskrbi za dober odriv in hkrati zagotavlja vrhunsko blaženje, brezšivna zasnova vrhnjega dela pa izboljšuje tvoje udobje. Intenzivno ga je testirala tudi športnica, inštruktorica fitnesa in vaditeljica športnih vadb Nives Orešnik. Spoznaj njegove prednosti.
Preberi več na nivesoresnik.com.

Z novimi copati ASICS fuzeX Rush  sta lahko s tvojim najdražjim usklajena tudi v prostem času, saj novi vsestranski copati nosijo enak dizajn zate in zanj. Še ena dodatna spodbuda, da si aktivna in spoznavaš nove razsežnosti športnih avantur!

Fotografiraj svojo športno avanturo in se poteguj za nagrado
Ob nakupu izdelka iz kolekcije fuzeX Rush v Intersportu prejmeš posebno širokokotno lečo, ki jo pripneš na svoj telefon. Z njo ujemi najboljše rekreativne trenutke in jih objavi na Instagramu z oznako #run4adventure #Slovenija. Posebna žirija bo izbrala najboljše fotoavanture in jih nagradila s kamero Tomtom Bandit.

Dodatne Informacije

Več informacij:
intersport.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!