naslovna
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · zdravje & lepota

Božiček se je letos ustavil tudi v Optiki Krstič in za naše bralce pustil prav posebno darilo. Z nekaj sreče lahko namreč osvojite celovito oskrbo vida v Optiki Krstič. Pripravljeni? Zdaj!

Optika Krstič je ena od najstarejših optik v Ljubljani z več kot 30-letno tradicijo. V svoji okulistični ambulanti omogočajo strankam celovito oskrbo vida in nakup korekcijskih ter sončnih očal priznanih blagovnih znamk iz sveta mode. Med drugim nudijo tudi izjemno kakovosten in strokoven okulistični pregled za očala, kontaktne leče in izdajo potrdil za podaljšanje vozniškega dovoljenja s kratko čakalno dobo. Preglede opravljajo v poslovalnici na Tržaški 15 (oftalmolog Miško Ledina) in v trgovskem centru E. Leclerc (oftalmolog Tomislav Bubanja). Na pregled se lahko naročite tukaj.
V optiki Krstič se vsakemu posamezniku posvetijo individualno, da lahko skupaj s stranko najdejo rešitev za lepši pogled na svet.

Očala

Čeprav so očala nekoč bila zgolj medicinski pripomoček za izboljšanje vida, so danes pravi modni dodatek. Še več, veliko posameznikov nosi očala le kot modni dodatek. In ker se v Optiki Krstič zavedajo, da se vsa očala ne prilegajo vsakomur – vsak posameznik ima namreč specifično obliko obraza, barvo oči, las, kože ter stil oblačenja – nudijo veliko izbiro sončnih in korekcijskih očal različnih cenovnih razredov za vsak okus.

Kontaktne leče

Če želite, da se udobje nošenja vaših kontaktnih leč začne s prvo jutranjo skodelico kave in traja vse do nočne zabave s prijatelji, potem se odločite za Perla lenses. Te mesečne siliko-hidrogelne kontaktne leče vas tudi v najbolj napornih dneh ne bodo ovirale, saj nudijo vrhunsko stopnjo ugodja in udobja ter omogočajo neprekinjeno nošenje tudi do 7 dni zaporedoma.
Odlikuje jih:
visoka vsebnost vode, kar zagotavlja visoko udobje,
visoka prepustnost zraka, kar zagotavlja zdravje
tanjši material in sferična oblika, kar zagotavlja oster vid.

PREBERITE ŠE: Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto

Trendi

Stella McCartney vključuje svojo slovito Falabella verigo v kolekcijo sončnih in korekcijskih očal, izdelanih iz trajnostnega bioacetata, razvitega posebej za to blagovno znamko. Modeli so namenjeni urbani ženski, nekaterim modelom je dodana viseča veriga v zlati, srebrni ali roza zlati barvi, kar naredi očala še posebno dramatična.

iGreen pomeni stil in je izrazito moderen in živahen. Gre za edinstveno linijo korekcijskih in sončnih očal, ki združuje slog in tehnologijo v izjemno zbirko! Nov in revolucionaren material v svojem jedru daje prožnost, lahkotnost in odpornost ter ponuja senzacionalno udobje. Sistem z zamenljivimi barvnimi ročkami omogoča očala po meri, kar jih spremeni v prefinjen in eleganten osebni modni dodatek.

Glavni razpoznavni znak znamke Dolce&Gabbana je vračanje k samim začetkom in bogati zapuščini z glamuroznimi oblikami in elegantnimi okvirji. Kolekcija sončnih in korekcijskih očal Pied de Poule je namenjena divam, s črno-belim vzorcem pepita na notranji ali zunanji strani okvirja pa ustvarja poseben 3D-učinek.

Podarjamo celovito oskrbo vida

Vse, kar morate narediti, je, da pravilno odgovorite na spodnje nagradno vprašanje. Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili, bomo 3. 1. 2017 ob 9.00 izžrebali srečneža, ki bo prejel celovito oskrbo vida v Optiki Krstič (okulistični pregled, sončni ali korekcijski okvirji v vrednosti do 100 evrov in korekcijska ali sončna stekla v vrednosti do 80 evrov). Nagrajenec lahko nagrado prevzame v poslovalnicah Optike Krstič na Tržaški cesti 15 ali v poslovalnic E. Leclerc na Rudniku.

Nagrajenec nagradne igre Optike Krstič je:

  • Alen Mastnak

Nagrajencu iskreno čestitamo! Ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.


Najdražji božični pulover na svetu Spoznajte najdražji božični pulover na svetu Ročna ura Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Prestižna ročna ura iz safirja Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Superge Adidas 3D Runner Adidas 3D Runner – prve superge Adidas izdelane s 3D-tehnologijo Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto