Epizoda 3 10
Utrip mesta · kulinarika

Kuhanje z otroki je odlična priložnost za druženje, prenašanje medgeneracijskih kuharskih skrivnosti in pristno družinsko zabavo. Je tudi priložnost za učenje, osvajanje prvih kuharskih izkušenj ter začetka usmerjanja naših najmlajših k uravnoteženi, lokalno pridelani hrani in uživanju v pripravi jedi po receptih velikih kuharskih mojstrov.

V Mercatorju so med številnimi otroškimi talenti prepoznali radovednost za soustvarjanje kuharskih vragolij, zato v oddaji Mali šef Slovenije, kjer se učenci iz osmih osnovnih šol iz vse Slovenije potegujejo za glavno nagrado – laskavi naslov Mali šef Slovenije in donacijo, ki bo osnovni šoli zmagovalnega para učencev prinesla tudi uresničitev želja celotne šole. In želje so zares velike! Gospodinjska učilnica, učilnica na prostem, plezalna stena, udeležba učencev na tekmovanjih, jedilnica na prostem …

Svojo podporo osmim tekmovalnim parom iz osnovnih šol Pod Goro, Drska, Ivana Roba, Cirila Kosmača, Dragomelj, Vodice, Škofljica, Pohorskega odreda lahko z glasovanjem izkažete tudi vi. Glasujete lahko tukaj.

Mali šef kuha, s pomočjo Mojih znamk zmago zakuha.

Ob nakupu izdelkov označenih z oznako Moje znamke v trgovinah Mercator, boste do 2. 6. 2019 na računu prejeli unikatno 16-mestno kodo. Vsak kupljen izdelek iz nabora Moje znamke, prinese 1 glas za vaš izbrani kuharski dvojec. Število pridobljenih glasov je označeno na računu. Z različnimi računi lahko sodelujete večkrat. Glasujete tako, da izberete šolo, ki ji želite nameniti svoj glas in vpišete kodo z računa. Številke, ki jih vpišete, najdete na koncu računa pod črtno kodo.
Italijanska kuharica razkriva: to so ključne napake pri pripravi testenin, ki jih delamo vsi Italijanska kuharica razkriva: to so ključne napake pri pripravi testenin, ki jih delamo vsi Najmočnejša premium kava na svetu Death Wish Coffee: te kave nočeš okušati niti v sanjah! Najboljše restavracije v Sloveniji 2019: tukaj bomo dobro jedli! Najboljše restavracije v Sloveniji 2019: tukaj bomo dobro jedli! maxresdefault Pasta Grannies: italijanske babice, ki so na YouTubu prava senzacija