fbpx

Najmlajši s kuharskimi vragolijami za uresničitev želja svojih osnovnih šol

Kuhanje z otroki je odlična priložnost za druženje, prenašanje medgeneracijskih kuharskih skrivnosti in pristno družinsko zabavo. Je tudi priložnost za učenje, osvajanje prvih kuharskih izkušenj ter začetka usmerjanja naših najmlajših k uravnoteženi, lokalno pridelani hrani in uživanju v pripravi jedi po receptih velikih kuharskih mojstrov.

V Mercatorju so med številnimi otroškimi talenti prepoznali radovednost za soustvarjanje kuharskih vragolij, zato v oddaji Mali šef Slovenije, kjer se učenci iz osmih osnovnih šol iz vse Slovenije potegujejo za glavno nagrado – laskavi naslov Mali šef Slovenije in donacijo, ki bo osnovni šoli zmagovalnega para učencev prinesla tudi uresničitev želja celotne šole. In želje so zares velike! Gospodinjska učilnica, učilnica na prostem, plezalna stena, udeležba učencev na tekmovanjih, jedilnica na prostem …

Svojo podporo osmim tekmovalnim parom iz osnovnih šol Pod Goro, Drska, Ivana Roba, Cirila Kosmača, Dragomelj, Vodice, Škofljica, Pohorskega odreda lahko z glasovanjem izkažete tudi vi. Glasujete lahko tukaj.

This is box title
Ob nakupu izdelkov označenih z oznako Moje znamke v trgovinah Mercator, boste do 2. 6. 2019 na računu prejeli unikatno 16-mestno kodo. Vsak kupljen izdelek iz nabora Moje znamke, prinese 1 glas za vaš izbrani kuharski dvojec. Število pridobljenih glasov je označeno na računu. Z različnimi računi lahko sodelujete večkrat. Glasujete tako, da izberete šolo, ki ji želite nameniti svoj glas in vpišete kodo z računa. Številke, ki jih vpišete, najdete na koncu računa pod črtno kodo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
mercator.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!