Največji Photoshop faili leta 2015
V zraku · buzz buzz

Verjetno bi pričakovali, da bodo v letu 2015 zvezdniki že vsaj za silo znali uporabljati Photoshop in so se iz zgodovine kaj naučili. A vsi spodrsljaji v Photoshopu iz preteklosti jih očitno niso izučili, saj smo tudi v letu 2015 ujeli ničkoliko zvezdnikov, ki so na svojih fotografijah več kot očitno (nespretno) uporabili Photoshop in to poskušali zamolčati. A sokolje oko spleta opazi vse. Predstavljamo vam zvezdnike in modne znamke, ki smo jih v 2015 zasačili pri manipulaciji fotografij.

Photoshop je močno orodje, če ga znamo pravilno uporabljali. Te obrti se mora izučiti še marsikateri zvezdnik in zvezdnica, ki, čeprav se piše že leto 2015, še vedno delajo osnovnošolske napake in se jim pri uporabi Photoshopa dogajajo spodrsljaji, ki so preprosto nedopustni.

PREBERITE ŠE: Photoshop praznuje 25 let

A Photoshop spodrsljaji se niso pripetili samo zvezdnikom, ki so popravljene fotografije objavljali na Instagramu in Facebooku, pri nespretni uporabi Photoshopa smo letos zasačili tudi take mojstre manipulacije, kot sta modni znamki Victoria’s Secret in Calvin Klein. Pripravite pokovko in si oglejte največje napake pri uporabi Photoshopa v letu 2015.

Od kdaj pa ima Gigi Hadid tri noge?Odpri galerijo
Svetovni prvak v žvižganju Christopher Ullman: tako zveni svetovni prvak v žvižganju PicMonkey Collage Inovativne vizitke, ki so vse prej kot običajne Mazda in neotesan božiček V Ljubljani ljudem živce paral neotesan Božiček PicMonkey Collage Najbolj vroči trendi leta 2015, ki so jih prakticirali najbolj seksi moški · ·