Napake v trgovinah
V zraku · buzz buzz

V trgovinah ni naključij. Postavitev izdelkov (izpostavljanje in pozicioniranje blaga) je skrbno premišljena, zato so napake, ki so si jih privoščile te trgovine, skrajno nedopustne, a po drugi strani izjemno posrečene. Nekomu jih je šef močno napel samo zato, da se mi lahko danes smejimo, da boli.

Lepo zloženo blago, pravilna razporeditev inventarja in nenazadnje tudi glasba v ozadju so dejavniki, ki močno vplivajo na to, ali bo stranka v trgovini pustila svoj denar. V trgovinah res ni naključji, razen, če imate nesposobne zaposlene ali takšne s smislom za humor, ki s svojimi potezami tako ali drugače pritegnejo pozornost. Vsaka reklama je dobra reklama, pravijo, napake pa se zgodijo tudi najboljšim. Blamažo si je nedavno privoščil tudi slovenski trgovec, ki je objavil oglasni plakat, na katerem je mrgolelo slovničnih napak.

PREBERITE ŠE: Največje kuharske polomije vseh časov

Nihče ni popoln – tega se zavedamo in nikogar ne obsojamo, ker grešimo tudi sami – toda nekoga so zaradi teh napak gotovo pribijali na križ in mu peli levite. Razen, če je imel zelo razumevajočega šefa, ki je v tem prepoznal šalo, ali če je bilo vse skupaj le del marketinškega načrta v obliki gverilskega oglaševanja.

Nedopustne napake, ki so si jih privoščile trgovine, ki pa so v resnici smešne za umret:

Nedopustne napake, ki so si jih privoščile trgovine.Odpri galerijo
Je to najbolj neumen avtogol v zgodovini? Je to najbolj neumen avtogol v zgodovini nogometa? Seksi odbojkarica Winifer Fernandez Winifer Fernandez – najbolj seksi odbojkarica na svetu? orčevanje iz Melanie Trump Melania Trump po obtožbah o plagiatorstvu postala tarča posmeha Mercator Šiška Ljubljana Mercator Šiška Ljubljana: najsodobnejša trgovina, ki nudi kupcu nadgrajeno nakupovalno izkušnjo ·