Nohtom z vzorcem želvovine boš težko rekla ne!
Utrip mesta · moda

Tigrast ali kačji vzorec se lahko počasi poslovi, saj je želva, za katero sicer velja, da je počasna, končno prispela v modni svet. In ga tudi osvojila. Ne samo na modnih kosih, ampak tudi na naših nohtih bo vzorec želvovine, s katerim bomo letošnje leto zaključile v (modnem) slogu.

Očala in nakit z vzorcem želvovine (kače ali tigra) so bili dolgo let hit v modnem svetu. Potem so se modni kritiki zgražali nad živalskimi vzorci, češ, da so ti videti ceneno. Leto 2018 pa lahko štejemo kot prelomno v modnem svetu, saj so naši najljubši vzorci ponovno dobili zeleno luč. In kot lahko vidimo, vse je v znamenju kač, tigrov in želv. Tudi naša manikira, ki jo lahko naredimo kar doma.

Začetnikom, ki nimajo veliko izkušenj z manikiro, bodo nohti z vzorcem želvovine še kako ljubi. Vse, kar potrebujete, so jesenski odtenki lakov (rjava, črna, zlata). Vsako barvo laka po občutku nanesite na noht, da nastane pisan vzorec. V galeriji slik so ideje, ki so vam lahko v navdih.

Galerija slik – Nohti z vzorcem želvovine

Vzorec želvovine na nohtihOdpri galerijo
pulover Grdi božični puloverji, ki jih nujno potrebuješ za letošnje praznike il_fullxfull.1294284180_3php Nogavice brez prstov: da boš lahko japonke nosil tudi pozimi Ste že poskusile kodrati lase s plastenko? Najbolj vroč trend tega leta je kodranje las s plastenko shutterstock_730765552 (1) 6 najbolje plačanih modnih blogerk na spletu · · · · · ·