Nokia-True-Wireless-Earbuds-Cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Poleg telefona 7.1 je Nokia predstavila, kot jih sama imenuje, prave ušesne čepke (Nokia True) in slušalke, katerih imenu je dodana priponka »pro«. Oboji sta odporni proti vodi.

Kot se za čepke spodobi, tehtajo le 5 gramov, dodana pa jim je lična »škatlica« z baterijo, ki ju lahko napolni trikrat, preden sama spusti dušo. Sicer pa z enim polnjenjem čepki Nokia True delujejo največ do tri in pol ure.

Brezžične slušalke Nokia Pro klasične oblike pa so namenjene aktivnim, kajti »ovratnik« se udobno prilagodi vratu. Pomeni tudi, da je v njem prostora za večjo baterijo, zato brez iskanja vtičnice zdržijo do deset ur. Ko med udobnim poslušanjem začutimo tresljaje na vratu, je to opozorilo na dohodni klic, ki ga lahko sprejmemo s pomočjo ukaznih tipk na ovratniku. Ušesna vložka imata magnetni del, da se sprimeta, ko ju ne uporabljamo. Morebitno predvajanje glasbe se v tem primeru prekine, a telefon nadaljuje s predvajanjem, ko zazna, da smo ju razdvojili.

Za čepke boste morali predvidoma odšteti 129, za slušalke pa 69 evrov.


Nokia 7.1 Nokia 7.1: daje veliko, a ne zahteva preveč rAFYPRez93KC2f8jbuEW5bi Alienware m15: nezgrešljivo Alienware, vendar bistveno tanjši in lažji skg2589871_fa18_falster_2-9.12_falster_launch_-_homepage_-_desktop_hero 5 pametnih ur, ki jih boste dejansko nosili DroneGun Tactical: zasebna obramba pred nadležnimi troti DroneGun Tactical: zasebna obramba pred nadležnimi troti · · · ·