fbpx

Nokia True in Nokia Pro: na tak ali drugačen način v uho

Poleg telefona 7.1 je Nokia predstavila, kot jih sama imenuje, prave ušesne čepke (Nokia True) in slušalke, katerih imenu je dodana priponka »pro«. Oboji sta odporni proti vodi.

Kot se za čepke spodobi, tehtajo le 5 gramov, dodana pa jim je lična »škatlica« z baterijo, ki ju lahko napolni trikrat, preden sama spusti dušo. Sicer pa z enim polnjenjem čepki Nokia True delujejo največ do tri in pol ure.

Nokia True
Nokia True

Brezžične slušalke Nokia Pro klasične oblike pa so namenjene aktivnim, kajti »ovratnik« se udobno prilagodi vratu. Pomeni tudi, da je v njem prostora za večjo baterijo, zato brez iskanja vtičnice zdržijo do deset ur. Ko med udobnim poslušanjem začutimo tresljaje na vratu, je to opozorilo na dohodni klic, ki ga lahko sprejmemo s pomočjo ukaznih tipk na ovratniku. Ušesna vložka imata magnetni del, da se sprimeta, ko ju ne uporabljamo. Morebitno predvajanje glasbe se v tem primeru prekine, a telefon nadaljuje s predvajanjem, ko zazna, da smo ju razdvojili.

Nokia Pro Wireless Earphones
Nokia Pro Wireless Earphones

Za čepke boste morali predvidoma odšteti 129, za slušalke pa 69 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
nokia.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!