cover-yo
V zraku · tehnologija · gadgeti

Obiski ginekološke ambulante so velikokrat zoprni, in ne samo za ženske. Tudi moški imamo lahko zadržke, strah ali kakšne druge malo manj prijetne občutke. Napravica YO je rešitev, ki omogoča testiranje semena kar doma. Nič več malih sobic, polepljenih z žgečkljivimi plakati, torej.

Kako torej deluje? Najprej na mobilnem telefonu inštalirate aplikacijo YO, telefon pa priklopite na terminal Y , v katerem je tudi mikroskop. Nato samo še sledite navodilom z aplikacije.

V podjetju Medical Electronic System, znano po medicinskih instrumentih za reprodukcijo, so YO razvijali kar 4 leta. Rezultati kažejo, da test daje kar 97-odstotno točnost rezultatov. Če upoštevate, da boste na napravi, ki meri vašo reproduktivno sposobnost, najbrž gledali tudi ‘slikovni oz. videomaterial’, je najbrž jasno, da gre za najprijetnejši pregled, ki ste ga imeli do zdaj.

OtterBox Venture Hladilna skrinja OtterBox Venture – ”must have” za izletnike Elevation Lab BatteryPro Elevation lab Batterypro – prenosni polnilnik za uro Apple in iPhone cover-snooze SNOOZ – najboljše uspavalo med gadgeti cover-mokase Mokase – vaš telefon spremeni v prenosni espresso avtomat ·