fbpx

‘Nosečniški’ test za moške – preverite, kako dobre plavalce imate

Obiski ginekološke ambulante so velikokrat zoprni, in ne samo za ženske. Tudi moški imamo lahko zadržke, strah ali kakšne druge malo manj prijetne občutke. Napravica YO je rešitev, ki omogoča testiranje semena kar doma. Nič več malih sobic, polepljenih z žgečkljivimi plakati, torej.

Kako torej deluje? Najprej na mobilnem telefonu inštalirate aplikacijo YO, telefon pa priklopite na terminal Y , v katerem je tudi mikroskop. Nato samo še sledite navodilom z aplikacije.


V podjetju Medical Electronic System, znano po medicinskih instrumentih za reprodukcijo, so YO razvijali kar 4 leta. Rezultati kažejo, da test daje kar 97-odstotno točnost rezultatov. Če upoštevate, da boste na napravi, ki meri vašo reproduktivno sposobnost, najbrž gledali tudi ‘slikovni oz. videomaterial’, je najbrž jasno, da gre za najprijetnejši pregled, ki ste ga imeli do zdaj.

Dodatne Informacije

Več informacij:
yospermtest.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!