Nubia Red Magic 3
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Rast trga mobilnih iger proizvajalce vzpodbuja k temu, da ustvarjajo naprave, ki uporabnikom zagotavljajo izjemno igralsko izkušnjo. Mednje vsekakor spada tudi pametni telefon Red Magic 3, ki ga je predstavila Nubia.

Nubia Red Magic 3 je prvi igričarski telefon na svetu, ki se lahko pohvali z vgrajenim ventilatorjem –, ki naj bi se vrtel pri frekvenci do 14 tisoč obratov na minuto, pri Nubii pa zagotavljajo, da bo navdušil tudi s tihim delovanjem.

Telefon vključuje 6,65-palčni FHD+ AMOLED zaslon z osvežilno hitrostjo 90 Hz, ki podpira širok razpon barv za prikazovanje HDR vsebine. Obenem ponuja zvočnike s sistemom prostorskega zvoka DTS:X in 3,5-milimetrski priključek za slušalke. Poganjata ga procesor Snapdragon 855 in grafična kartica Adreno 640.

Po le 10 minutah polnjenja bo zahvaljujoč bateriji s kapaciteto 5000 mAH in hitremu polnjenju pri moči 27 W mogoče uživati v uri igralnega časa. Pozabiti ne gre niti dejstva, da je telefon sposeben ustvarjati videoposnetke pri ločljivosti 8K.

Za izboljšanje delovanja sistema in optimiranje igranja bo poskrbela programska oprema Red Magic Game Space 2.0 – ta uporabnikom omogoča, da na preprost način dostopajo do videoiger in nastavitve ventilatorja ter drugih funkcij prilagajajo svojim željam.

Red Magic 3 bo na kitajski trg vstopil 3. maja, medtem ko ga bo v Evropi mogoče kupiti kasneje v maju. Najcenejša različica s 6 GB RAM-a in 64 GB prostora za shranjevanje stane 430 $ (preračunano približno 385 €), najdražja z 12 GB RAM-a in 256 GB prostora za shranjevanje pa 640 $ (preračunano približno 575 €).

Galerija: Nubia Red Magic 3

Nubia Red Magic 3Odpri galerijo
Foto 5_Galaxy A80 Samsung Galaxy A80: oblikovan za digitalne navdušence samsung-cover Samsung Galaxy S10+: Pametni telefon, ki preprosto zamenja fotoparat Galaxy-A70_Lifestyle-KV_combo_blackbluewhite_2P Samsung Galaxy A70: izstopajte in ostanite povezani Huawei P30 Pro Huawei P30 Pro: kruha in iger ·