Svetila Objekt Light
Utrip mesta · dom

Objekt Light so čudovite svetilke za dom s hrvaškim podpisom. Svetilke geometrijskih oblik oddajajo subtilno svetlobo in so idealna izbira za vse, ki ljubijo prečiščeno, sveže in minimalistično.

Objekt Light so zanimivi svetlobni objekti, ki svetijo na edinstven način. S svojo preprostostjo, v treh različnih oblikah, so svetila Objekt Light čudovit element za dom, ki prostoru z oddajanjem prijetne svetlobe in svojo minimalistično estetiko podarijo pridih sodobnosti. Svetilke so izdelane iz lesa in pleksi stekla ter sledijo obliki pravokotnikov in trikotnikov. Lastnik lahko po želji menja sprednje stranice in pozicijske luči ter tako videz svetilke prilagodi prostoru in svojemu okusu. Pod popolnoma hrvaški proizvod, ki navdušuje s prefinjeno formo in je izdelan v sodelovanju z lokalnimi obrtniki, se podpisuje hrvaški oblikovalec Drago Borić.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Svetila Objekt LightOdpri galerijo
Tower House Tower House – idilična lesena hiša ob jezeru, ki se zliva z okolico cover-pohistvo Nova Obiecta: Modernistična pohištvena kolekcija “Creation” Cube Cube – je prihodnost domov na kocki? Športno navdahnjeno pohištvo za razstavo Game On. Jaime Hayon – športno navdahnjeno pohištvo · ·