Objekt Light minimalistična hrvaška svetila za dom

Svetila Objekt Light

Objekt Light so čudovite svetilke za dom s hrvaškim podpisom. Svetilke geometrijskih oblik oddajajo subtilno svetlobo in so idealna izbira za vse, ki ljubijo prečiščeno, sveže in minimalistično.

Objekt Light so zanimivi svetlobni objekti, ki svetijo na edinstven način. S svojo preprostostjo, v treh različnih oblikah, so svetila Objekt Light čudovit element za dom, ki prostoru z oddajanjem prijetne svetlobe in svojo minimalistično estetiko podarijo pridih sodobnosti. Svetilke so izdelane iz lesa in pleksi stekla ter sledijo obliki pravokotnikov in trikotnikov. Lastnik lahko po želji menja sprednje stranice in pozicijske luči ter tako videz svetilke prilagodi prostoru in svojemu okusu. Pod popolnoma hrvaški proizvod, ki navdušuje s prefinjeno formo in je izdelan v sodelovanju z lokalnimi obrtniki, se podpisuje hrvaški oblikovalec Drago Borić.

PREBERITE ŠE: Minimalistični dodatki za dom za sodobno prenovo stanovanja

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
H&M Home ima novo umetniško kolekcijo dodatkov za dom, iz katere boste želeli čisto vsak kos!