Okay.si
Utrip mesta · dom

Okay.si je sploh prva trgovina v Sloveniji, kjer lahko izbiramo med izključno trajnostnimi izdelki svetovno priznanih blagovnih znamk. Etična trgovina za družino in dom namreč ponuja izdelke katerih celoten proces- od pridobivanja surovin do proizvodnje in reciklaže- je prijazen tako do okolja, ljudi in živali ter je resnično 100-odstotno trajnosten. V njej najdete izdelke za nego, čistila, malčke, hišne ljubljenčke in razne (modne) dodatke.

Okay.si se lahko pohvali s statusom sploh prve trgovine v Sloveniji, kjer lahko izbiramo zgolj med trajnostnimi izdelki mednarodno priznanih znamk. To pomeni, da gre za izdelke, ki vse od pridobivanja surovin, proizvodnje in reciklaže, predstavljajo prednosti za okolje, družbo in gospodarstvo in tako varujejo zdravje ljudi, živali in narave.

PREBERITE ŠE: Tea Time: edina trgovina s čaji, ki jo mora poznati ljubitelj čaja

V Okay.si je na voljo vse od ekoloških čistil, naravne kozmetike, pralnih plenic, do izjemno praktične zložljive stekleničke in unikatnih modnih dodatkov, ročno izdelanih v Sloveniji.


Darila za najstnike Najboljša božična darila za najstnike Regal Mizu Mizu: fluiden regal s prilagodljivimi policami Preženite mraz Kako ogreti dom brez gretja? Likalnik Philips PerfectCare Elite Silence Likalnik Philips PerfectCare Elite Silence: Za nov, revolucionaren način likanja · ·