Origin Big O 2.0: igralni sistem, ki združuje računalnik, PS4 Pro in Xbox
V zraku · tehnologija · gadgeti

Se sprašujete, kaj se zgodi, ko v enem ohišju združite igralni konzoli PS4 Pro in Xbox One X, vse skupaj pa popestrite še s superzmogljivim osebnim računalnikom? Tukaj je Origin Big O 2.0!

Origin je svojo pot pred 10 leti začel z osebnim računalnikom Big O, v katerega je vgradil igralno konzolo Xbox 360. Ameriško podjetje je tokrat storilo še korak naprej n–aznanilo je napravo Big O 2.0, ki se predstavlja kot raj za igričarje. V enem ohišju namreč združuje igralni konzoli PS4 Pro in Xbox One X, hkrati pa tudi osebni računalnik z grafično kartico Nvidia Titan RTX in zaslonom s frekvenco osveževanja 144 Hz. Za nemoteno delovanje skrbi sistem vodnega hlajenja.

Na sprednji strani se nahaja nastavek za Nintendo Switch, na zadku pa najdemo priključke USB 3.0 za posamezne konzole. Uporabnikom sta prav tako na voljo ethernetni in HDMI-priključek.

Za konec prilagamo še žalostno novico. Proizvajalci izjemnega igralnega sistema ne nameravajo ponuditi v komercialne namene, kar pomeni, da bomo morali na Big O 2.0 vsaj zaenkrat še počakati.

Galerija: Origin Big O 2.0

Big O 2.0Odpri galerijo

Cheetah-Mobile-CM-Translator-Indiegogo-Featured-image CM Translator: ta prenosna naprava prevaja govor v realnem času Hasselblad 907X Special Edition Hasselblad 907X Special Edition: kamera, ki obeležuje 50 let od prvega pristanka na Luni 548A8819__1_ Prenosni bide Sonny: okolju prijazna alternativa za toaletni papir Mobile-Pixels-Trio-Laptop-Monito-0-Hero Trio: prenosni monitor, s katerim lahko sočasno uporabljaš kar TRI zaslone ·