fbpx

Origin Big O 2.0: igralni sistem, ki združuje računalnik, PS4 Pro in Xbox

Origin Big O 2.0: igralni sistem, ki združuje računalnik, PS4 Pro in Xbox

Se sprašujete, kaj se zgodi, ko v enem ohišju združite igralni konzoli PS4 Pro in Xbox One X, vse skupaj pa popestrite še s superzmogljivim osebnim računalnikom? Tukaj je Origin Big O 2.0!

Origin je svojo pot pred 10 leti začel z osebnim računalnikom Big O, v katerega je vgradil igralno konzolo Xbox 360. Ameriško podjetje je tokrat storilo še korak naprej n–aznanilo je napravo Big O 2.0, ki se predstavlja kot raj za igričarje. V enem ohišju namreč združuje igralni konzoli PS4 Pro in Xbox One X, hkrati pa tudi osebni računalnik z grafično kartico Nvidia Titan RTX in zaslonom s frekvenco osveževanja 144 Hz. Za nemoteno delovanje skrbi sistem vodnega hlajenja.

Na sprednji strani se nahaja nastavek za Nintendo Switch, na zadku pa najdemo priključke USB 3.0 za posamezne konzole. Uporabnikom sta prav tako na voljo ethernetni in HDMI-priključek.

Za konec prilagamo še žalostno novico. Proizvajalci izjemnega igralnega sistema ne nameravajo ponuditi v komercialne namene, kar pomeni, da bomo morali na Big O 2.0 vsaj zaenkrat še počakati.

Galerija: Origin Big O 2.0

Dodatne Informacije

Več informacij:
originpc.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.