Njihova ljubezen je večna: 3 astrološki pari, ki se bodo skupaj postarali

Astrologija ne preučuje zgolj vsakega znamenja posebej, temveč tudi (ljubezenske) odnose med njimi. In dejstvo je, da so nekateri neuspešni, drugi izjemni. Lahko uganete, kateri 3 astrološki pari, ki se bodo skupaj postarali?

Če se vajina kombinacija znamenj ni znašla na seznamu, to ne pomeni, da nista kompatibilna. Kot astrologi ugotavljajo, gre zgolj za to, da te tri kombinacije znajo vzpostaviti naravno kemijo, energijo in harmonijo, brez večjih težav.
Sicer tako kot vse druge kombinacije horoskopa, so tudi te tri izpostavljene izzivom, s katerimi se soočajo pari z vsega sveta. Če vaju zanima, kaj pravijo zvezde o vajini kompatibilnosti, lahko varno opravita ta TEST.

Rak in škorpijon

Rak in škorpijon se osebnostno popolnoma ujemata – imata poodobne življenjske cilje, kar je v razmeju izjmnega pomena, in na prvo mesto vedno postavita njuno romantično zvezo. Dobra sta v tem, da drug drugega vedno spravita v dobro voljo in se spodbujata pri individualnih ciljih.

Škorpijon in rak sta ena izmed bolj kompatibilnih znamenj.
Škorpijon in rak sta ena izmed bolj kompatibilnih znamenj.

Oven in strelec

Oven in strelec nista ljubitelja dolgčasa – ko sta skupaj, ju ta nikoli ne doleti. Rada imata svežino in novosti, kar pozitivno vpliva na ohranjanje iskrice. Najbolj domačese počutita na potovanjih in odkrivanju sveta – v dvoje še toliko bolj.

Devica in kozorog

Devica in kozorog sta introvertirana, zato izjmeno uživata v času, ki si ga lahko vzameta vsak zase. Dobro razumeta in spoštujeta potrebe drug drugega, ki jih imata po samoti. Njun recept za dobro razmerje je odprtost, komunikacija in neomejevanje.

Razumeta, da potrebujeta čas zase kot tudi čas za intimo.
Razumeta, da potrebujeta čas zase kot tudi čas za intimo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
astrology.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nikoli ne pozabi, da je prava ljubezen vredna čakanja!