Osupljive 3D tetovaže, v katere morate pogledati dvakrat
V zraku · buzz buzz

Tudi če niste ljubitelji tetovaž, je nemogoče, da vas ne navduši umetnost Jesseja Rixa. Z uporabo senc in geometrijskih oblik ustvarja impresivne optične iluzije, ki razkrivajo gromozanske nove svetove pod človeško kožo.

Leta 2005 je umetnost tetoviranja dobila osupljivega umetnika Jesseja Rixa, ki se je specializiral za izdelavo 3D-tetovaž v kombinaciji z realizmom in naravo. Kot veliki ljubitelj sveta veliko potuje in raziskuje različne kraje, iz katerih jemlje navdih za poslikave, ki jih prelije na človeško telo.

Pri izdelavi tetovaž uporablja različne geometrijske oblike, večinoma kvadrate in pentagone, da bi ustvaril impresivne optične iluzije, ki pod kožo razkazujejo nove svetove, bitja in dimenzije. Tetovaže so tako dobro narejene, da je razločevanje med dejansko človeško kožo in poslikavo skoraj nemogoče. Na fotografije, ki smo jih zbrali v galeriji slik, boste morali dvakrat pogledati, da boste ugotovili, kaj gledate.

Galerija slik – 3D tetovaže

3D-tetovažaOdpri galerijo

Kuhanje na Antarktiki pri –70 °C? Zakaj pa ne! To se zgodi, ko poskušate kuhati na Antarktiki pri –70 °C Izvedi vse o njem: to lahko ugotoviš na podlagi vajinega prvega poljuba Izvedi vse o njem: to lahko ugotoviš na podlagi vajinega prvega poljuba Geni so čudežni: 5+ nepričakovanih stvari, ki jih otrok podeduje od OBEH staršev Geni so čudežni: 5+ nepričakovanih stvari, ki jih otrok podeduje od OBEH staršev alex-jennings-maggie-smith-the-lady-in-the-van-1600x900-c-default Ta bizarna stran vam bo dala občutek, da ste že pošteno stari · · · · ·