Osupljive preobrazbe las, ki so ustvarile popolnoma novo osebo.
Utrip mesta · moda

Ljudje se bojimo sprememb, ker se moramo soočiti z neznanimi stvarmi, ki nam lahko življenje obrnejo na glavo. Ko gre za spremembe, ki so povezane z lasmi, pa ne bi smeli biti tako pesimistični ‒ vsaka novost prispeva k izboljšanju vašega videza in k osebni rasti. In najboljši čas za to je ravno zdaj.

Plastična kirurgija, injekcije, kilogram ličil? Zakaj trpeti zaradi lepote, če lahko le zamenjate svojo pričesko in uživate v novem videzu? Pa še vzljubili se boste takšne, kot ste, naravne.

Zbrali smo najbolj osupljive in modne preobrazbe las, ki so ustvarile popolnoma novo osebo. Naj vam bodo v navdih vsakič, ko boste želeli narediti spremembo, a vas bo strah.

shutterstock_695755501 Svoje športne modrčke že ves čas pereš narobe To je najbolj nepričakovan trend barvanja las 2019, ki smo ga videli pri Lady Gagi. To je najbolj nepričakovan trend barvanja las 2019, zanj pa je zaslužna Lady Gaga shutterstock_1186695619 8 načinov, kako lahko preverite, ali so oblačila, ki jih kupujete, dobro narejena ali so cenena Nohtom z vzorcem želvovine boš težko rekla ne! Nohtom z vzorcem želvovine boš težko rekla ne! · · · · · ·