‘Plastični’ barvno-prozorni nohti so manikura tega poletja.
Utrip mesta · moda

Prozorne torbice, ovitki za telefon, očala, čevlji in oblačila so že videni modni hiti. A zdaj jih lahko uskladite s prozornimi plastičnimi nohti, ki postavljajo nove standarde.

Lepo urejene nohte je že od nekdaj bilo lepo pogledati – s pomočjo Instagrama pa smo se premaknili iz tradicionalne ere, ko smo nohte zgolj nalakirali z enobarvnim lakom, v moderno dobo, ko umetniki ustvarjajo takšne manikire, da ni povsem jasno, ali so kul ali ne.

Tako je tudi z novim  trendom na Instagramu. Plastičnimi prozorni nohti, ki so pobarvani s prozornim barvnim lakom. Ker je takšen videz težko ustvariti z resničnimi nohti, so umetni nohti postali spet ‘in’.

Vse, kar morate storiti, je, da si nalepite umetne nohte, jih skrajšate na želeno dolžino in prebarvate s posebnim barvno-prozornim in močno svetlečim se lakom. In futuristična manikira je tu.

View this post on Instagram

BLUE TINT

A post shared by Heather Sanders 🤎 (@heathersanders_) on

slovenske znamke Urbane znamke za vroče poletje Nike React Element 87 Superge Nike React Element 87 združujejo vrhunski videz in udobje Disney x TOMS: najbolj pravljični čevlji tega poletja. Disney x TOMS: najbolj pravljični čevlji tega poletja Xbox Air Jordan I Mid Nova različica superg Air Jordan I Mid, posvečena Xboxu · · · · ·