Kaj vsebuje najdražja kepica sladoleda na svetu, ki stane 1.500 ameriških dolarjev?

Kaj se nahaja v notranjosti najdražje kepice sladoleda na svetu, ki stane 1500 ameriških dolarjev?

Sladoled: najbolj poceni, nostalgičen in najboljši užitek na svetu. A kaj, ko se morate opraviti na sprehod do banke, da si ga lahko privoščite?

Sladoled je najbolj nostalgična sladica, za katero nikoli niste prestari, da ne bi uživali v njenih okusih. A kaj se zgodi, ko njegova cena ni najbolj dostopna?

Baccarat Hotel New York je pred kratkim ustvaril unikaten sladoled ‘Bear Extraordinaire’, katerega kepica vas bo stala 1.500 ameriških dolarjev (preračunano 1.300 evrov). V zameno za celo premoženje boste dobili domišljijsko izdelan vaniljev sladoled z Madagaskarja, izum slaščičarke Rosarie Wakabayashi.

Pod luksuzno kepico se nahaja črni tartuf, temna čokolada Manjari in kakav Valrhona Gold. Vaniljeva kepica je prelita z belo čokolado, ki je okrašena z omako iz hibiskusovega šampanjca, meringueji iz citrusa, užitnim zlatom in barvnim kakavovim maslom.

Sladka pregreha vas bo stala 300 ameriških dolarjev.
Sladka pregreha vas bo stala 300 ameriških dolarjev.

Sladka pregreha vas bo stala 300 ameriških dolarjev (preračunano 260 evrov), preostalih 1.200 ameriških dolarjev (preračunano 1.030 evrov) pa boste odšteli za kristalno skledo, ki jo lahko odnesete s seboj domov.

1200 dolarjev boste odšteli za kristalno skledo, ki jo lahko odnesete s seboj domov.
1200 dolarjev boste odšteli za kristalno skledo, ki jo lahko odnesete s seboj domov.

Ali je smotrno odšteti 1300 evrov za kepico sladoleda?

Najdražja kepica sladoleda na svetu.
Najdražja kepica sladoleda na svetu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
youtube.com
cnbc.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!