fbpx

‘Plastični’ barvno-prozorni nohti so manikira tega poletja

‘Plastični’ barvno-prozorni nohti so manikura tega poletja.

Prozorne torbice, ovitki za telefon, očala, čevlji in oblačila so že videni modni hiti. A zdaj jih lahko uskladite s prozornimi plastičnimi nohti, ki postavljajo nove standarde.

Lepo urejene nohte je že od nekdaj bilo lepo pogledati – s pomočjo Instagrama pa smo se premaknili iz tradicionalne ere, ko smo nohte zgolj nalakirali z enobarvnim lakom, v moderno dobo, ko umetniki ustvarjajo takšne manikire, da ni povsem jasno, ali so kul ali ne.

Tako je tudi z novim  trendom na Instagramu. Plastičnimi prozorni nohti, ki so pobarvani s prozornim barvnim lakom. Ker je takšen videz težko ustvariti z resničnimi nohti, so umetni nohti postali spet ‘in’.

Vse, kar morate storiti, je, da si nalepite umetne nohte, jih skrajšate na želeno dolžino in prebarvate s posebnim barvno-prozornim in močno svetlečim se lakom. In futuristična manikira je tu.

View this post on Instagram

BLUE TINT

A post shared by Heather Sanders 🤎 (@heathersanders_) on

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!