‘Plastični’ barvno-prozorni nohti so manikira tega poletja

‘Plastični’ barvno-prozorni nohti so manikura tega poletja.

Prozorne torbice, ovitki za telefon, očala, čevlji in oblačila so že videni modni hiti. A zdaj jih lahko uskladite s prozornimi plastičnimi nohti, ki postavljajo nove standarde.

Lepo urejene nohte je že od nekdaj bilo lepo pogledati – s pomočjo Instagrama pa smo se premaknili iz tradicionalne ere, ko smo nohte zgolj nalakirali z enobarvnim lakom, v moderno dobo, ko umetniki ustvarjajo takšne manikire, da ni povsem jasno, ali so kul ali ne.

Tako je tudi z novim  trendom na Instagramu. Plastičnimi prozorni nohti, ki so pobarvani s prozornim barvnim lakom. Ker je takšen videz težko ustvariti z resničnimi nohti, so umetni nohti postali spet ‘in’.

Vse, kar morate storiti, je, da si nalepite umetne nohte, jih skrajšate na želeno dolžino in prebarvate s posebnim barvno-prozornim in močno svetlečim se lakom. In futuristična manikira je tu.

View this post on Instagram

BLUE TINT

A post shared by Heather Sanders 🤎 (@heathersanders_) on

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kolekcija H&M Fall Fashion 2020: lepota recikliranih materialov