cover-2015-pustne-maske
V zraku · buzz buzz

Pustne maske so sestavni del pustnega obdobja, a nas vedno znova spravijo v časovno zadrego v kateri potrebujemo pravo inspiracijo in predvsem poceni ideje za pustne maske s katerimi bomo zablesteli na pustnem žuru in mogoče čelo pobrali kakšno karnevalsko nagrado. V ta namen smo vam v uredništvu pripravili izbor pustnih mask, s katerimi ne morete zgrešiti, so hkrati poceni in izjemno kreativne. Naj vam pri tem pomaga naš izbor pustnih mask za leto 2015.

Idejna zakladnica pustnih mask našega uredništva vam bo predstavila pustne ideje za različne priložnosti in oblike. Tako, lahko preverite pustne maske, ki jih lahko izdelate v zadnjem trenutku, pustne maske, ki jih ustvarite s pomočjo barv na vašem obrazu (make up maske), skupinske maske s katerimi boste z vašimi prijatelji navduševali na pustnih povorkah ter pustne maske namenjene parom s katerimi boste svoji pustni opravi dodali dvojni pečat.

#1 Poceni pustne maske, ki jih lahko izdelate sami in v zadnjem trenutku

Za vse, ki niste utegnili pravočasno kupiti pustnega kostuma ali maske, pa tudi za vse tiste, ki se jim zapravljanje za pustno preobleko zdi kar nekako odveč, smo pripravili zanimive ideje za pustne maske, ki jih lahko izdelamo v zadnjem trenutku (in kljub temu požanemo veliko mero odobravanja na pustni zabavi).

"Google Maps"Odpri galerijo

#2 Make up maske – neverjetne pustne maske

Ste dobri z make up čopičem. Potem preverite idejne pustne maske, ki jih lahko ustvarite le z barvami na obrazu. Na ta način, pa prihranite ogromno denarja, ki bi ga namenili za nakup pustne maske.

Make - up maske so uporabne tudi za pustaOdpri galerijo

#3 Pustne maske slavnih, ki jih lahko “kopiraš”

Ker vemo, da imajo slavni premorejo ogromno dozo kreativnosti, smo vam pripravili inspiracijski pregled pustnih mask, ki so jih slavni uporabljali v preteklosti. Seveda z malo poguma in kreativnosti lahko tudi ti popolnoma preprosto kopiraš njihovo idejnost in zablestiš na karnevalski zabavi.

Fergie v pustnem kostumu kot Honey Boo BooOdpri galerijo

#4 Skupinske pustne maske s katerimi bomo zmagali na pustnih karnevalih

Nimate ideje za odlično skupinsko pustno masko? Ste ekipa, ki se rada zabava in v zadnjem trenutku iščete prepotrebno inspiracijo za skupinsko pustno masko? Letos to namreč ne bo problem, saj smo pripravili bogat izbor kreativnih idej za najboljše skupinske pustne maske, ki bodo razveselile vse oboževalce filmov in nanizank kot so LOTR, Orange Is The New Black, Frozen, Harry Potter in podobnih, na račun pa bodo prišli tudi ljubitelji hitre prehrane. Nagrada na pustnem karnevalu vam zagotovo ne uide!

Junaki iz filmov o Harry PotterjuOdpri galerijo

#5 Pustni kustumi za pare s katerimi boste v središču pustne povroke

Dejstvo je, da so kustumi za pare prava izbira za sve tiste pare, ki si resnično upajo biti drugačni. Učinek pa je seveda dvojen, saj so tovrstne pustne maske vselej drugačne in v središču pozornosti. Če sta simpatično zaljubljena, potem bo pustni kostum v paru, še poglobil vajno vezo in ustvaril trajen in nepozaben spomin. Vse skupaj pa se lahko razvije v vajino pustno tradicijo, ki jo bosta gojila skozi celotno zvezo.

Charlie Chaplin in njegova izvoljenkaOdpri galerijo

Upamo, da vam je naš izbor pustnih mask, saj malo pomagal pri zibiri vašega pustne kustuma.

popolnost Popolne in odlične fotografije za vse perfekcioniste Domača zdravila, ki delujejo. Domača zdravila, ki delujejo Kreativen način, kako povedati, da boste zibali. Kako s fotografijami na zabaven način poveš, da si noseča? PicMonkey Collage Kdo so fotografi, ki so posneli najbolj ikonične fotografije? · ·