cover-snapchat-spectacles
V zraku · tehnologija

Snapchat, priljubljeno družbeno omrežje, je predstavilo tretjo generacijo njihovih očal Snap Spectacles, ki jih že lahko prednaročite.

Tretja različica Snapchat očalSNAP SPECTACLES 3 – je narejena posebej za razširjeno resničnost in bo spremenila način, kako vidite svet. Nova očala so izjemno natančno izdelana iz enega samega kosa lahkega nerjavečega jekla, ki je na vsaki strani opremljen z HD kamero za zajem slike v 3D in tako dodajanje 3D filtrov direktno na naš pogled. Torej dve kameri – tri dimenzije.

Seveda je funkcij še več, a bo vsekakor globina 3D tista, ki bo vašim sledilcem prenesla prav to, kar doživljate v tistem trenutku. Trpežna, izjemno lahka ter hkrati udobna in modna očala so na voljo v dveh barvah – črna ter mineralno peščena. Seveda je poleg torbica, ki deluje kot polnilna postaja in v sebi nosi energijo za kar 4 polnitve očal. Snapchat že sprejema prednaročila za očala v vrednosti 380 ameriških dolarjev.


cover-samsung-book-s Samsung Galaxy Book S: v bistvu izjemno revolucionaren cover-yamaha-tritown Yamaha Tritown: odpravlja napake običajnih eskirojev uses-md (1) Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K: dostopna za ustvarjalce filmov FORM - Swim Googles Pametna plavalna očala: FORM – Swim Googles ·