T-Roc Cabriolet: Volkswagen se spušča v nekaj novega

T-Roc Cabriolet

Ko smo že mislili, da so proizvajalci avtomobilov zasedli prav vse niše - Volkswagen preseneti s prvim križancem z odprto streho v kompaktnem razredu, ki združuje odlike klasičnega SUVa z edinstvenim cabrio oblikovanjem in občutki v vožnji. Bravo - Volkswagen!

Ko se že zazdi, da je svet avtomobilizma malček dolgočasen nas izdelek kot je T-Roc Cabriolet opozori, da proizvajalci še vedno znajo prijetno presenetiti. Ker je trg kompaktnih križancev komercialno izjemno zanimiv, se je poteza o snovanju cabrio modela in s tem zapolnjevanje niše zdi popolnoma logični korak. Šarmantni in hkrati trendovski dizajn novega T-Roc Cabriolet vzbuja pozitivne emocije. Tipična platnena zložljiva streha se odpre v 9 sekundah – tudi med vožnjo pri hitrosti do 30 km/h, kar je več kot odlično. V skladu s tradicijo Hrošča in Golf Cabrioleta ima T-Roc Cabriolet klasično platneno streho.

Križanec z odprto streho se bo uradno predstavil na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu v Nemčiji od 12. do 22. septembra 2019. Na trg in tudi našim trgovcem bo prišel spomladi 2020.

Galerija slik: T-Roc Cabriolet

Dodatne Informacije

Več informacij:
volkswagen.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
RAW by Koenigsegg: vznemirljiva vizija lahkih hiperavtomobilov prihodnosti