Snapchat Look Back - kakšno je bilo tvoje Snapchat leto?
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Konec leta ovekovečimo s prijateljskimi druženji, nazdravljanjem, nekateri z bolj ponotranjenim razmišljanjem, drugi spet na svoj način. Imamo pa seveda tudi družbena omrežja, ki nas v tem času spomnijo in opomnijo, kakšno leto je za nami. Facebook je prvi, ki nam pade na pamet, zdaj se mu je pridružil še Snapchat.

Snapchat, eno od najpriljubljenejših družbenih omrežij predvsem med mladimi, je v prejšnjem letu ponudilo možnost shranjevanja sporočil (snapov) in videoposnetkov.

Letos pa si boste iztekajoče se leto ogledali v kolažu posnetega materiala in tako obujali spomine na dogodivščine s Snapchata. Vse, kar morate storiti, je pritisniti ikonico Memories v spodnjem desnem kotu aplikacije ter izbrati A Look Back at 2017. Pogovori in videoposnetki se bodo sami razvrstili v zgodbo, lahko pa sami izberete tiste, ki jih ne želite prikazati.

A da boste sploh lahko prišli do albuma, morate najprej imeti dovolj posnetkov in snapov. Še imate dan ali dva na voljo!


Selfissimo! 3 nove Googlove aplikacije za fotografiranje navdušujejo google-datally Datally: aplikacija, ki drugim aplikacijam prepreči, da bi trošile podatke cover-notcho Aplikacija Notcho – ozadje po meri za iPhone X cover-incubate Incubate: aplikacija, ki ti dovoljuje, da si pošlješ sporočilo 25 let v prihodnost · · ·