Uniti One: električni avtomobilček v obliki mehurčka

Uniti, švedski proizvajalec električnih vozil, je pred 2000-glavo množico slavnostno predstavil svoj najnovejši izdelek, avtomobilček One. Za uporabnike predstavlja posebno izkušnjo, poleg tega pa se lahko pohvali z izredno učinkovitostjo. S polno baterijo z zmogljivostjo 22 kWh lahko prevozi kar 300 kilometrov.

Uniti, švedski proizvajalec električnih vozil, je pred 2000-glavo množico slavnostno predstavil svoj najnovejši izdelek, avtomobilček One. Za uporabnike predstavlja posebno izkušnjo, poleg tega pa se lahko pohvali z izredno učinkovitostjo. S polno baterijo z zmogljivostjo 22 kWh lahko prevozi kar 300 kilometrov. Predstavitev avtomobila Uniti One in njihove napredne miselnosti, ki se tiče notranjosti avtomobila, je požela veliko zanimanja. Na voljo namreč ponuja kar dva načina upravljanja. Prvo je tradicionalno upravljanje s pomočjo volana, pri drugem načinu pa z avtomobilom upravljamo s pomočjo komandne palice, ki je nameščena na sredini armaturne plošče. Pri projektu sodeluje kar 24 partnerjev, med katerimi so bolj znani NVIDIA, Siemens in E.ON. Prav tako se nameravajo posvetiti novemu načinu proizvodnje avtomobilov, pri katerem bodo zmanjšali količino škodljivih izpustov za kar 75 %. Uniti bo v prihodnje predstavil linijo avtomobilov, ki bodo namenjeni dvema, štirimi ali petim ljudem in bodo na voljo do konca leta 2019.

PREBRITE ŠE: BANDIT9 ODYSSEY: ŠE ENO MOTORNO KOLO IZ PRIHODNOSTI

Galerija slik: Uniti One

Dodatne Informacije

Več informacij:
uniti.earth

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najbolj zanesljivi novi avtomobili leta 2020