Snapchat A Look Back at 2017: kakšno je bilo tvoje Snapchat leto?

Snapchat Look Back - kakšno je bilo tvoje Snapchat leto?

Konec leta ovekovečimo s prijateljskimi druženji, nazdravljanjem, nekateri z bolj ponotranjenim razmišljanjem, drugi spet na svoj način. Imamo pa seveda tudi družbena omrežja, ki nas v tem času spomnijo in opomnijo, kakšno leto je za nami. Facebook je prvi, ki nam pade na pamet, zdaj se mu je pridružil še Snapchat.

Snapchat, eno od najpriljubljenejših družbenih omrežij predvsem med mladimi, je v prejšnjem letu ponudilo možnost shranjevanja sporočil (snapov) in videoposnetkov.

Letos pa si boste iztekajoče se leto ogledali v kolažu posnetega materiala in tako obujali spomine na dogodivščine s Snapchata. Vse, kar morate storiti, je pritisniti ikonico Memories v spodnjem desnem kotu aplikacije ter izbrati A Look Back at 2017. Pogovori in videoposnetki se bodo sami razvrstili v zgodbo, lahko pa sami izberete tiste, ki jih ne želite prikazati.

A da boste sploh lahko prišli do albuma, morate najprej imeti dovolj posnetkov in snapov. Še imate dan ali dva na voljo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Aplikacija Any Distance: spremenite svoje treninge v čudovite storyje na Instagramu