shutterstock_190997864 (1)
V zraku · shopping

V zadnjem desetletju se je način nakupovanja drastično spremenil. Medtem ko smo še pred kratkim za vse nakupe odhajali v mesto ali nakupovalna središča, zdaj ostajamo doma in brskamo po spletu. Razširjena uporaba ne le računalnikov, pač pa predvsem pametnih telefonov, in večje število trgovcev na drobno, ki ponujajo blago na spletu, je ustvarilo neke vrste nakupovalno revolucijo.

Zakaj je spletno nakupovanje postalo tako priljubljeno? Spletno nakupovanje ponuja veliko prednosti za potrošnike. Trgovci namerno naredijo svoje spletne strani preproste za krmarjenje in uporabo in s kreditno kartico je svet nakupovanja kot zabaviščni park. Izbira se zdi skoraj neskončna in nismo več omejeni samo na nakup na lokalni ravni ali na kataloge po pošti. Ni nam treba skrbeti za odpiralni čas trgovin, naporno prodajno osebje, parkiranje, promet in sto drugih težav, ki spremljajo nakupovanje. Proces lahko traja tako dolgo, kot nam je všeč, ali pa se konča v nekaj minutah. Lahko nakupujete od kjerkoli na svetu. Zdi se, da smo v zlati dobi nakupovanja.

Kot vidimo, je brskanje po spletu in nakupovanje zabavno in predvsem prilagojeno času in okusu vsakega posameznika. Po opravljenem nakupu pa sledi le še težko pričakovana dostava paketa. In tu se lahko udobnost spletnega nakupovanja konča, če paket ne pride ob pravem času na izbrani naslov. Pogosto nas namreč ni na izbrani lokaciji za dostavo, ravno ko na vratih pozvoni dostavljavec. Vendar brez skrbi! Za vse spletne “shopoholike”, ki ne želite zapravljati časa s čakanjem na dostavo paketa, Pošta Slovenije ponuja storitev Moja dostava – moja izbira, ki omogoča, da kadarkoli spremenite že izbrani datum in izbrano lokacijo dostave paketa tudi takrat, ko je ta že na poti k vam.

Kako do storitve Moja dostava – moja izbira?
Z SMS-om ali elektronskim sporočilom prejmete povezavo do spletne aplikacije Moja dostava  moja izbira, kjer lahko izbirate med:
– dostavo na drug naslov (katerikoli naslov v RS);
– prevzemom na pošti;
– dostavo v PS Paketomat (24 paketomatov po vsej Sloveniji);
– dostavo na bencinski servis (114 BS Petrola);
– dostavo na dogovorjeno mesto (terasa/balkon, garaža, lopa, pred vhodom …);
– dostavo na izbran datum (na voljo trije različni datumi).

Za Pošto Slovenije sta hitrost in udobnost dostave ključnega pomena, zato se z uvedenimi novostmi še naprej približuje uporabnikom.


mBills_5 mBills Mastercard omogoča plačevanje na skoraj 44 milijonih prodajnih mest po vsem svetu shutterstock_249733666 Nasveti za varno in neprecenljivo poletje: Kartice so nepogrešljiv sopotnik shutterstock_496220794 Najpogostejše razvade, ki si jih privoščimo na »dan za goljufanje« Podjetje HOFER s številnimi ukrepi skrbi za zdravje svojih zaposlenih. Skrb za zdravje tudi na delovnem mestu · · ·