Fluent-wut
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Pri vseh operacijskih sistemih je navada, da ne mirujejo. Oblikovalci in inženirji ves čas iščejo izboljšave ter jih nato v obliki posodabljanj oziroma nadgradenj ponujajo uporabnikom. Nič drugače ni z Microsoftovimi Windowsi, ki so svoje orodje Fluent Design spet malo izboljšali. Poglej si, kako se je spremenil Windows 10, in ga hitro posodobi.

V zadnji nadgradnji Windowsov 10, Windows 10 Fall Creators Upgrade, je tudi Fluent Design doživel nekaj sprememb, ki pa naj bi se nadaljevale tudi v prihajajočih mesecih.

Fluent Design, ki ga je Microsoft uporabnikom predstavil na začetku 2017, je nov dizajn, ki daje Windowsom 10 povsem svež in sodoben videz. Kot rečeno, je zdaj na voljo najnovejša različica. Prinaša zelo subtilne spremembe, kot je učinek blur, ki smo ga sicer videli že v različici Vista.

Večjih sprememb se uporabniki sicer lahko nadejate v prihodnjem marcu, ko prihaja nova pošiljka Micorsoftovih sprememb, ki jih za zdaj poznamo pod kodo Redstone 4. Fluent Design, ki je sicer pravi naslednik Metro Designa, osredotoča pa se predvsem na svetlobo, globino, gibanje, material in lestvico, se bo pojavljal v Windowsih, Androidu in tudi iOS-u.

V filmčku zgoraj si lahko ogledate Microsoftove posodobitve ter preverite, ali opazite kaj novega.


mushroom11ss4jpg-9b336c_1280w Najboljše mobilne igre za pametne telefone 2017 shutterstock_373281637 Te aplikacije imajo milenijci najraje! In rezultat je presenetljiv! 1000-500-citymagazine-cover (2) Cornea: kako priljubljena bo tvoja fotografija na družbenih omrežjih? prikazna Mobilna aplikacija Minutiae: ko ste najmanj pripravljeni · ·