couple-tattoos-57
V zraku · buzz buzz

Če sta prepričana, da med vama vlada resnična zavezanost, si lahko omislita tudi podoben tatu. Kaj je večji znak naklonjenosti, kot zaznamovati svoje telo s skupnim simbolom, ki vaju bo povezoval do konca življenja? Tatuji za pare, ob katerih se vam bodo zašibila kolena, bodo v vajin odnos ponovno vnesli iskrice igrivosti in zaljubljenosti.

Odločitev za tatu je težka in naporna. Navsezadnje gre za nepovratno poz, na katero je dobro zaviti s trdnim prepričanjem – sicer vam je lahko nekoč žal. Še toliko težje pa se je odločiti za skupen tatu. Takrat morata biti oba trdno zavezana vajinemu odnosu, poleg tega pa morata najti tatu, ki je obema dovolj všeč. V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate nekaj idej tatujev za pare, ob katerih se šibijo kolena.

Tatuji za pare, ob katerih se vam bodo zašibila kolena

Hruški (Perfect pear)Odpri galerijo

kako težko je biti mama 25 iskrenih ilustracij mame, ki kažejo, da je to najtežja služba na svetu halloween Vsem psihopatom sta skupni ti dve skladbi, pravijo znanstveniki. Sta tudi na tvoji playlisti? pred med in po orgazmu 2 Kako je videti ženska pred, med in po orgazmu? 1_69740 Porazno slabo! 10+ voščenih lutk zvezdnikov, ki so prava polomija · · · · · · ·