Te skrivnosti iz preteklosti te bodo večno spremljale: nanje nikoli ne pozabiš!
V zraku · buzz buzz

Morda boste odpustili SEBI in DRUGIM, vendar nikoli ne boste pozabili na tisto, kar vam je zadajalo bolečino … nekoč v preteklosti.

Verjetno ni slabšega občutka, kot ko se počutite prazno, obupano in izgubljeno … zaradi vseh napak in neuspehov v življenju. A tako pač je. Živ človek se v času svojega obstoja na Zemlji nenehno sooča z izzivi, ki ga opogumijo ali uničijo. Stvar perspektive. Od vas je odvisno, kako se boste z njimi soočili in ali boste dovolili, da vas pestijo celo življenje.

Na nekatere dogodke iz preteklosti boste verjetno pozabili, drugi pa se bodo vrezali GLOBKO v vaše srce in nanje nikoli ne boste mogli pozabiti. In to je povsem normalnen proces. Vendar ne smete dovoliti, da vas ovirajo psihično in fizično do te mere, da počutite kot zguba. Ker to NISTE!

Vpliv na razplet številnih dogodkov v vašem življenju naj bi imela tudi astrologija, veda, ki ji mnogi ne dajejo velika pomena, drugi pa jo častijo. Če ste med tistimi, ki verjamejo, da imajo zvezde nadzor nad vašim življenjem, se boste potem strinjali, da vas bodo te skrivnosti iz preteklosti večno spremljale. Je tako?

Te skrivnosti iz preteklosti te bodo večno spremljale …

Oven

Težko pozabi travmo iz otroštva ali ponižanje, ki ga je doživel od oseb, ki jim je slepo verjel in jih je imel najraje. Ne bo pozabil na to, da so ga nekoč izdali in pustili, da se v življenju bori sam. Čeprav se je oven hitro osamosvojil, se rana na njegovem srcu ne bo z lahkoto zacelila.

Bik

Četudi si želi, bo težko pozabil na nesramna vedenja kolegov, ki niso imeli razumevanja in spoštovanja zanj, ko si ju je najbolj zaslužil zaradi znanja, dela in vztrajnosti. Biku izjemno štejeta ljubezen in kariera, zato bo težko pozabil tudi na dejstvo, da ni mogel uresničiti ljubezenske zgodbe z osebo, ki jo je resnično ljubil … in za to je bila kriva razdalja.

Dvojčka

Osebe, rojene v znamenju dvojčka, veljajo za izjemno inteligentne in iznajdljive, zato se pogoto zgodi, da so videti, kot da jih nobena stvar na svetu ne more prizadeti. V resnici pa težko pozabijo na dogodke iz preteklosti. Nikakor se ne morejo sprijazniti z dejstvom, da niso uresničili svojih želja na področju glasbe, slikanja in umetnosti.

Rak

Romantični rak bi rad pozabil na prvo ljubezensko razočaranje. Celo življenje ga bo spremljala misel na bolečino, četudi se bo trudil nanjo pozabiti. V spominu sta mu nežnost in sanje, ki sta se nato porušili. Če bi le lahko izvedel, zakaj se stvari niso odvile tako, kot bi si želel.

Lev

Če bi lev le lahko pozabil na poraze v najljubšem športu, bi mu bilo veliko lažje živeti, a mu spomini ne dajo miru. Levi so borbeni in želijo biti vedno prvi v vsem, zato se težko sprijaznijo s porazom. Težko nanj tudi pozabijo.

Devica

Devica ne bo pozabila prve ljubezni. Večno se bo spominjala nepozabnih občutkov. Rada bi se rešila tega čustvenega balasta, ki jo bremeni, a ne more, saj razmišlja o tem, kaj bi se stvari odvile drugače. Kako bi bilo, če bi živela z osebo, ki jo je nekoč imela rada. Četudi je devica razumna, so pri njej pogosto čustva dominanta.

Tehtnica

Tehtnica ne bo pozabila na ponižanja, ki jih je doživela na delovnem mestu ravno takrat, ko je bila izjemno uspešna in nepremagljiva. Tehtnica je borka, ki sovraži nepravičnost in poraz, ki jo vedno znova opomnita na to, da stvari niso takšne, kot se zdijo na prvi pogled. In tudi ljudje niso takšni, kot se izdajajo, da so.

Škorpijon

Nikakor ne bo pozabil na javno kritiko in nepravičnost, ki sta ga spravila v neprijetno situacijo – bodisi da gre za posel bodisi zasebno življenje. Škorpijon se boji, da bo kdo ogrozil njegove ideale, cilje in načrte. Čeprav želi na to pozabiti, si vse zapomni.

Strelec

Strelec se je močno opekel zaradi svoje naivnosti, saj je sprejel nekakšno napačno odločitev, ki se mu je maščevala. Včasih želi na to pozabiti, a ravno spomin na neprijetne trenutke, s katerimi se je moral soočati, ga vedno znova opomnijo, da mora biti pozoren in da ne sme nikomur verjeti.

Kozorog

Ne bo pozabil na osebo, ki jo je imel rad, a se ji je odpovedal zaradi kariere. Spomini na osebo, ki je bila nekoč v njegovem srcu, bodo večno ostali v nekje globoko v srcu, saj se vedno znova sprašuje, kaj bi bilo zdaj, če bi se stvari odvile drugače.

Vodnar

Vodnar ne bo pozabil ponižanja na profesionalnem področju, četudi se zdi, da se ga sploh niso dotaknila. Gre zgolj za masko. Vodnarji so maščevalni, ker ne prenesejo, da jim kdo prizadene ego. Na izdajo in ponižanje ne bodo pozabili nikoli.

Ribi

Ribi nikakor ne more pozabiti na priložnost, ki jo je zamudila. V trenutku, ko je lahko izbirala med uresničitvijo sanj in surovo resničnostjo, je naredila napačno izbiro. Takrat je ugotovila, da se je veliko bolje skriti v lastni svet kot se soočiti z resničnostjo, v kateri obžaluje, da je zamudila tisto, kar si je tako močno želela.

Skrivnosti govorice telesa: 5 signalov, ki izdajo ljudem, kaj imaš v mislih Skrivnosti govorice telesa: 5 signalov, ki izdajo ljudem, kaj imaš v mislih Upanje zadnje umre: fotografije, ki ti bodo ogrele srce in dale zagon Upanje zadnje umre: fotografije, ki ti bodo ogrele srce in dale zagon house-2436063_1920 10 skrajno srhljivih in misterioznih krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta daniel-monteiro-69Xp3eYPHbk-unsplash Nič ni narobe, če ne greš NIKAMOR na dopust: 5 idej, kaj početi poleti · ·