Luxury-Decorative-Pillows-Models
Utrip mesta · dom

Danes strokovnjake srečujemo na vsakem koraku. In eden od takšnih je tudi William Hanson, vodilni britanski trener in strokovnjak za etiketo. Ta je obrazložil, kateri predmeti v našem domu sporočajo, da smo brez okusa (ali pa brez ficka). Presenečeni boste.

“Večina ljudi misli, da je satenasta posteljnina v črni barvi vrhunec razkošja, ampak v resnici je vrhunec slabega okusa. Posteljnina mora biti kakovostna, narejena iz bombaža, lana ali pa mešanice obojega. Svila in saten sta za vulgarne in namišljene plejboje,” pravi William Hanson, strokovnjak za etiketo. In kaj je po njegovem mnenju poleg posteljnine tisto, kar namiguje, da nimamo okusa ali pa denarja?

Plišasti medvedki

Mislite, da je simpatično, če hranite svoje spomine v obliki plišastih živali? Hanson se s tem ne strinja in pravi, da gre za vrhunec slabega okusa, če ena izmed plišastih živali v šapah drži cvetje ali pa ljubezenske izjave.

Velika ogledala

“Ogromna ogledala na neobičajnih mestih namigujejo na vulgarnost, kričijo, da smo narcisi in ne samo to. Ni se še rodila oseba, ki bi dala ogledalo na strop spalnice in hkrati bila videti tako dobro, kot misli,” dodaja strokovnjak.

Pohištvo iz stekla

Očitno je, da ima Hanson težave s kosi, ki odsevajo podobe. “Vzdrževanje takšnega pohištva je zapleteno, da o njem ni vredno niti razmišljati, kaj šele kupiti. Izbirajte samo hrast ali mahagoni,” svetuje strokovnjak.

Številne okrasne blazine

“Očitno ste si nekoč privoščili letovanje v Dubaju, pa ste polni vtisov. Da skrajšam zgodbo: več imate okrasnih blazin, slabše je,” je zaključil Hanson.


ikea-new-ypperlig-collaboration-ikea-ypperlig Ikea Ypperlig: najbolj pričakovana Ikeina kolekcija je končno tu Luci: inovativna solarna svetilka Luci: inovativna napihljiva solarna svetilka nazaj k naravi Pozdrav naravi: trendi za opremljanje doma jesen/zima 2017 Odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata Sergi Ventura: odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata · ·