Najboljše mobilne igre za pametne telefone 2017

Sedite na mestnem avtobusu, čakalnici pri zdravniku, WC-ju oziroma tam, kjer si čas lahko kratite s tipkanjem po pametnem telefonu? Počnete to tako, da osvežujete strani družabnih aplikacij ali igrate katero izmed igric? Če slednje, potem vam bo najbrž tale seznam všeč. Naredili smo izbor najboljših igric za vaše 'pametnjakoviče' v letošnjem letu. Se je katera izmed njih znašla tudi na vašem seznamu? Tukaj so najboljše mobilne igre za pametne telefone 2017.

Najboljše mobilne igre za pametne telefone 2017:

Layton’s Mistery Journey

(iOS, Android)

Rešiti je treba družinsko skrivnost. Ker ne vemo, kje je profesor Layton, je čas za njegovo hčerko Katrielle, da se osredotoči na Laytonovo skrivnostno potovanje: Katrielle in milijonarska zarota.

Yankai’s Peak

(iOS, Android)

Za ljubitelje sestavljank je Yankai’s Peak prava poslastica. Zdaj so dodali še nova orodja, kot je na primer obračanje trikotnikov. Samo za vztrajne.

Oxenfree

(iOS, Android)

Strašljiva pustolovščina, ki ima sicer izjemno lepo grafiko, a boste zaradi nje pogrizli kakšen noht več. Prečesati boste morali otok, ki pa je poln pasti in zgodb.

To The Moon

(iOS, Android)

Izpolnite umirajočemu starcu poslednjo željo. To storite tako, da zgradite lažne spomine, ki mu pomagajo odleteti na Luno. Vaša naloga je sestaviti koščke spominov skupaj in tako preiti na naslednjo raven.

Planescape:Torment

(iOS, Android)

Zdaj že kultna igrica, ki so jo v letošnji izdaji Enhanced, v kateri so še vedno čudni karakterji in humor, dopolnili s sila zapleteno zgodbo.

Egglia: Legend of the Redcap

(iOS, Android)

Fantazijska pustolovščina, v kateri želi junakinja Egglia spet postaviti na noge svojo deželo. Egglia se bori z nasprotniki ter išče čudežna jajca, ki po tem, ko se odpro, pokažejo naslednji del dežele, ki ga je treba rešiti.

Kingdom: New Lands

(iOS, Android)

Igrali boste vlogo monarha, ki na svojem popotovanju želi zgraditi svoje kraljestvo. Paleta nalog je presenetljivo široka, tako da se vam dolgčasa ni treba bati.

Beholder

(iOS, Android)

Skrbeli boste za prebivalce v stavbi, ki stoji v totalitarni državi. No, ne ravno skrbeli za njih, temveč jih nadzorovali, jim sledili ter vohunili za njimi. Vse to za vlado države. Lahko se sicer odločite prestopiti na stran prebivalcev, a tveganje je vaše.

Framed 2

(iOS, Android)

Če ste se navduševali nad prvo različico igre Framed, vas bo tale povsem začarala. Pomagajte svojemu vohunu priti zgodbi do dna, tako da sledite pravilnemu zaporedju dogodkov.

Mushroom 11

(iOS, Android)

Igrica, ki bo od vas zahtevala nekaj kreativnega razmišljanja. Goba, ki jo boste skozi celotno igrico obrezovali ter preoblikovali, potuje skozi različne ravni, v katerih nabira nove celice za rast. Vaša naloga je pripeljati jo do konca.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!