Tesla Netflix Youtube
Utrip mesta · mobilno

V Teslinih avtomobilih bo prav kmalu mogoče spremljati video vsebine preko portalov, kot sta Netflix in Youtube.

Elon Musk je prek tvitov naznanil, da bo v Teslinih avtomobilih prav kmalu mogoče spremljati vsebine, ki jih nudita Netflix in Youtube – seveda bo v začetni fazi gledanje videovsebin omogočeno zgolj takrat, ko bo avtomobil v mirujočem stanju. Ko bodo sistemi avtonomne vožnje napredovali in ko bo temu prilagojena zakonodaja, bodo pri Tesli omogočili gledanje video vsebin tudi med vožnjo.
Ob parkiranem avtomobilu si bomo tako lahko kmalu privoščili mini kino vzdušje, saj ima Teslin najnovejši model že občutno večji zaslon, kakovosten prostorski zvočni sistem in udobnejše sedeže. Potrebovali bomo le še pokovko in zabava se bo lahko pričela! :)

Pred časom smo že poročali tudi, da lahko preko Teslinega volana in zaslona igramo igre, kot je Beach Buggy Racing 2 in druge igre, ki jih poznamo že iz sistema Atari. Spremljanje video vsebin je zgolj nadgradnja, ki bo ob avtonomni vožnji prišla še bolj do izraza. Kul, kajne?

Napake slabih voznikov: avtomehaniki pravijo, da tega NIKAR ne počnite z avtom Napake slabih voznikov: avtomehaniki pravijo, da tega NIKAR ne počnite z avtom Zaslužiš si luksuzen avtomobil: zakaj je veliko boljši od "običajnih"? Veliko več kot zunanji videz: zakaj je bolje imeti luksuzen avtomobil? Renault e-Plein Air: retro 'katrca' na elektriko Renault e-Plein Air: retro ‘katrca’ na elektriko ecurie-ecosse-lm69-10-1320x742 Ecurie Ecosse LM69: dirkalnik iz leta 1969 se vrača · ·