fbpx

Tesla: med vožnjo bomo kmalu gledali vsebine z Netflixa in Youtuba

Tesla Netflix Youtube

V Teslinih avtomobilih bo prav kmalu mogoče spremljati video vsebine preko portalov, kot sta Netflix in Youtube.

Elon Musk je prek tvitov naznanil, da bo v Teslinih avtomobilih prav kmalu mogoče spremljati vsebine, ki jih nudita Netflix in Youtube – seveda bo v začetni fazi gledanje videovsebin omogočeno zgolj takrat, ko bo avtomobil v mirujočem stanju. Ko bodo sistemi avtonomne vožnje napredovali in ko bo temu prilagojena zakonodaja, bodo pri Tesli omogočili gledanje video vsebin tudi med vožnjo.
Ob parkiranem avtomobilu si bomo tako lahko kmalu privoščili mini kino vzdušje, saj ima Teslin najnovejši model že občutno večji zaslon, kakovosten prostorski zvočni sistem in udobnejše sedeže. Potrebovali bomo le še pokovko in zabava se bo lahko pričela! 🙂

Tesla Netflix Youtube
Tesla Netflix Youtube

Pred časom smo že poročali tudi, da lahko preko Teslinega volana in zaslona igramo igre, kot je Beach Buggy Racing 2 in druge igre, ki jih poznamo že iz sistema Atari. Spremljanje video vsebin je zgolj nadgradnja, ki bo ob avtonomni vožnji prišla še bolj do izraza. Kul, kajne?

Dodatne Informacije

Več informacij:
tesla.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!