tesla-racing-game-steering-wheel-brakes3-1200x630
Utrip mesta · mobilno

V Los Angelesu se odvija ‘elektronski’ sejem E3, na katerem je bil v središču pozornosti tudi Elon Musk – oznanil je, da bo Tesla dobila dirkaško igro, ki jo bomo upravljali kar z volanom avtomobila. To je Tesla Beach Buggy Racing 2!

Elon Musk in tehnologija gresta z roko v roki, kar je že nemalokrat dokazal. Ker je tudi navdušen igralec računalniških iger, bo poskrbel, da bodo lahko igranja deležni vsi lastniki Tesel.

Tesla sicer že podpira igre, ki jih poznamo s sistema Atari, a so želeli obstoječe še nadgraditi – igra Beach Buggy Racing 2 je 3D igra z off-road dirkaško tematiko, ki deluje na različnih platformah, kot je Android, Playstation4 in Nintendo Switch.

Podobna je igri Mario Kart, pri kateri igralci vozijo karte skozi različna okolja, kot so plaže, mesta, puščave in pragozd. Ker že poznamo igračarske dodatke, kot so ploščki in volani, je bila zamisel, da bi za upravljanje igre uporabili obstoječin Teslin volan, prav samoumevna!

Pri Tesli se bodo poslužili varnostnih ukrepov, kot je vgradnja vklopa zavor ob igranju igre, da pa mora biti avtomobil med igranjem parkiran, pa je seveda jasno. Kot pravi Musk, se bodo lahko vozniki Tesel posvetili igri med polnjenjem avtomobila, ob čakanju na sopotnike ali pa kar tako, ko bodo utegnili.

Točen prihod igre še ni znan, je pa znano dejstvo, da želijo pri Tesli ostati pred konkurenco in v avtomobile vpeljati igračarsko tehnologijo, enakovredno konzolnim enotam.

Za več informacij si oglejte spodnji video, predstavitev igre pa boste našli pri času 11 minut in 42 sekund.

Vandenbrink 612 Shooting Brake Vandenbrink 612 Shooting Brake: Ferrari je postal neklasičen karavan Bentley Flying Spur Bentley Flying Spur: pod uglajeno zunanjostjo se skriva prava zverina Xiaomi Mi Najboljši električni skiroji 2019: prevoz, ki ti bo še kako všeč Peugeot 508 SW Novi Peugeot 508 SW: francoski futurizem na slovenskih cestah ·